„Citroen“ patvirtino apie „DS4“ ir „DS5“ gamybą

Koncernas „PSA Peugeot Citroen“ oficialiai pranešė, kad naują sportinių automobilių „Citroen DS“  liniją sudarys trys modeliai - „DS3“, „DS4“ ir „DS5“.

Kaip praneša britų žiniasklaida, pirmasis debiutuos „DS3“, pagamintas ant „C3“ bazės. Rudenį Frankfurto parodoje turėtų būti pristatytas hečbekas, kuris savo stiliumi primins koncepcinę mašiną „DS Inside“. Gali būti, jog serijinėje gamyboje mašina bus gaminama su nuimamu minkštu stogu.

Kiti du modeliai pasirodys tik 2011 metais. „Citroen DS4“ bus maišyto stiliaus atstovas. Konstruktorius Markas Loidas šį modelį apibūdina, kaip daugiafunkcinę kupė. Pagal išvaizdą
“DS4“ primins koncepcinį automobilį „C-Sportlounge“.

Dar vienas modelis, „Citroen DS5“ taps „BMW X6“ konkurentu. Didelis visureigis perims koncepcinio automobilio „Hypnos“ linijas, įskaitan ir nestandartines galines duris. Šis modelis bus gaminamas su hibridiniu elektrodyzeliniu varikliu.


Šiame straipsnyje: Citroen

NAUJAUSI KOMENTARAI

sd

sd portretas
Sveiki! Butinai isbandykite nauja maisto ir buities parduotuve internete kauniečiams!Uzsukite adresu sirma.lt ir uzsiregistruokite, ir nepamirskite rekomendaciniame lange ivesti koda: I6i1B1fv Taupykime savo laika! nestovekime ilgose eilese prie kasu!

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
graži mašinikė
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių