Britas vienu automobiliu įveikė milijono mylių atstumą

Taksi vairuotojas iš Didžiosios Britanijos pasiekė neįtikėtiną rekordą - tuo pačiu automobiliu jis nuvažiavo vieno milijono mylių (1 mln. 600 tūkst. kilometrų) atstumą, skelbia dailymail.co.uk

Brian‘as Holmsas, geriau žinomas kaip Bernis iš Bernio oro uosto, keleivius iš Mančesterio oro uosto vežioja nuo 1996 m., kuomet už 14 tūkst. svarų sterlingų įsigijo raudonos spalvos „Ford Mondeo“ automobilį.

Dabar, praėjus 16 metų, B.Holmso 1,8 litro turbodyzeliniu varikliu varomo automobilio odometras pasiekė 1 mln. mylių ribą. Tiek pat jis rodytų vairuotojui 40 kartų apvažiavus aplink žemę.

„Kai perkate automobilį,negalvojate apie tai, kiek ilgai jis jums tarnaus. Su savo transporto priemone ypatingų bėdų neturėjau, tiesiog naudojausi ja kaip ir visais daiktais.Ateityje planuoju įsigyti tos pačios markės automobilį, nes tai yra patikima transporto priemonė“, - sako 67-erių
metų vairuotojas.

Nuvažiavus 1 mln. mylių atstumą,odometro rodmenys sugrįžta prie pradinių skaičių, t.y. 0,000,000.

B.Holmsas vairuoja jau 22 metus ir šis užsiėmimas, regis, jam labai patinka. „Vairuoju kone visą gyvenimą ir visada tuo mėgavausi.Pasiekęs milijono mylių atstumą planavau išeiti į pensiją, tačiau persigalvojau ir ketinu toliau dirbti mėgstamą darbą“, - džiaugiasi taksi vairuotojas.

Išėjęs į pensiją B.Holmsas planuoja nebesinaudoti senuoju automobiliu, o įsigyti namelį ant ratų ir juo apkeliauti Škotiją.

„Ford“ produktų rinkodaros vadybininkas Didžiojoje Britanijoje Steve‘as Humblesas patikino, kad pirmą kartą 1993 m. pristačius „Mondeo“ modelį pastarasis itin greitai išpopuliarėjo rinkoje, nes pirkėjai netruko įvertinti transporto priemonės patikimumo, mažų kuro sąnaudų ir vairuotojui patogių valdymo technologijų.


Šiame straipsnyje: automobilisVairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fh

fh portretas
,

tai čia

tai čia portretas
Fordo reklama ar okūjienas pasiekimas ?

AUSTIN FX-4

AUSTIN FX-4 portretas
nustebino kad ir su 1,8l kubatura galima tiek nuriedeti.Tikiuosi,kad mano pernai parsivarytas legendinis LTI Fairway nuriedes gerokai daugiau,nes jo variklis 2,7l atmosferinis,o Manchesterio taksistai pasakojo be remonto nuriedantys su sio modelio cab-ais 1,5mln ir daugiau myliu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių