Britas teigia kenčiantis nuo vairavimo priklausomybės

Didžiojoje Britanijoje penkis kartus dėl įvairių kelių eismo taisyklių pažeidimų teistas britas teigia, kad jis neturėtų būti siunčiamas į kalėjimą, nes jis jaučia priklausomybę nuo vairavimo.

29 metų mechanikas Krisas Makmonaglas (Chris McMonagle), kuris šiuo metu kali viename kalėjime Škotijoje, kaip manoma, gali būti pirmasis Jungtinėje Karalystėje žmogus, teigiantis, jog „tiesiog negali nustoti vairuoti“, skelbia šalies spauda.

Balandžio 16 d. vyras buvo nuteistas kalėti devynis mėnesius už tai, kad vairavo neturint vairuotojo pažymėjimo ir neapsidraudus bei viršijant leistiną greitį. Iš viso K. Makmonaglas už aštuonis kelių eismo taisyklių pažeidimus jau yra teistas penkis kartus, sako, jog turėtų būti gydomas dėl savo priklausomybės taip pat, kaip gydomi alkoholikai bei narkomanai.

Laiške kalinių žurnalui „Inside Time“ Krisas pareiškė, jog iš viso neturėjo būti nė karto nuteistas. „Man buvo pateikti aštuoni kaltinimai ir penkis kartus buvau pasiųstas į kalėjimą. Žmonės manęs klausia, kodėl negaliu nustoti vairuoti, nors žinau, kad dėl to sėsiu į kalėjimą, ir aš jiems atsakau, jog man tai priklausomybė. Prie automobiliu esu nuo 11 metų, o dabar, kai man 29 ir turiu du mielus vaikus, negaliu atsitraukti nuo vairavimo“, – rašo vyras.


Šiame straipsnyje: vairavimaspriklausomybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu nu

nu nu portretas
vaistai - nupirkt kompa, need for speed zaidimu, USB vaira ir tegul zaidzia kol pasveiks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių