Britai mieliau renkasi paprastą žemėlapį nei GPS

Vis daugiau vairuotojų Didžiojoje Britanijoje meta į šalį satelitinės navigacijos prietaisus ir į rankas ima popierinius žemėlapius.

Naujos apklausos duomenimis, tarp vairuotojų net 81 proc. žemėlapių mėgėjų, kurie tiki, kad rasti kelią gali ir be GPS prietaisų.

Apklausos rezultatuose skelbiama, kad 34 proc. vairuotojų iš 1100 apklaustų buvo pasiklydę dėl satelitinės navigacijos prietaisų netikslių nurodymų.

Kai kurie vairuotojai prisipažino atsisakę GPS, nes mieliau klausosi muzikos nei navigacijos prietaiso nurodymų.

Beveik pusė Didžiosios Britanijos vairuotojų prisipažįsta, kad dažnai susiginčija su pakeleiviais dėl teisingo kelio pasirinkimo. Pasirodo, paprastas žemėlapis gali būti geriausias draugas automobilyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebetojas

stebetojas portretas
matyt navigacija tokio amziaus kaip ir ta ford fiesta

emigrantas

emigrantas portretas
naudoju garmin kiekviena diena ir nelabai isivaizduoju kaip be jo ,nes kai gauni krovinuka i tokias vietas kur ne kiekvienam zemelapyje keliai pazymeti.O dugelis GPS vartotoju neturi elementaraus supratimo kaip ja naudotis,o ka jau kalbeti apie atnaujinimus.Sekmes kelyje ,nepasiklyskyte !!!!

emigrantas to emigrantas

emigrantas to emigrantas portretas
Pasityket aklai GPS negalima, nes kai nuveda kurnors trumpindamas kelia, paskui 3 km turi atbulas vaziuot, nes ziurek nepralendi pro koki nors tilta, reikia ir galvele naudotis..........:DDDDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių