Brangiausias - „Audi„ ir „Mercedes“ remontas

Brangiausiai remontuoti kainuoja „Audi A8" ir „Mercedes-Benz G" klasės automobilius. Įtakingas JAV žurnalas „Forbes" pateikia sąrašą automobilių, kurių remontas kainuoja daugiausiai.

Kartą JAV prezidentas Benjaminas Franklinas pasakė: yra du neišvengiami dalykai gyvenime - tai mirtis ir mokesčiai. Jeigu B.Franklinas būtų gimęs keliais šimtmečiais vėliau, jis pridėtų ir trečią dalyką - automobilio remontą.

„Forbes" remiasi automobilių duomenų bendrovės „Vincentric" atliktu tyrimu, kuriame apibendrinti penkerių metų automobilių remonto šalyje rezultatai.

Ekspertai tikina, kad įsigijęs naują automobilį po penkerių metų jo savininkas turės jį remontuoti. Deja, kai kurių markių automobilių šeimininkams remontas atsieis nepigiai.

Pagal remonto įkainius pirmoje vietoje atsidūrė prabangūs „Audi A8" ir „Mercedes-Benz G" klasės automobiliai: per penkerius metus į jų remontą teks investuoti daugiau kaip 3,5 tūkst. litų.

Į „brangiausiųjų" penketuką pateko „Jaguar XK", kurio remontui prireiktų apie 3,5 tūkst. litų; „Land Rover" visureigio remontas kainuotų 3,4 tūkst. litų. „Mercedes-Benz CL" savininkas už automobilio remontą turėtų pakloti 3,3 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių