„BMW i3“ aplikacija telefonui – dar vienas ateities madų įrodymas

Kol automobilių gamintojai suko galvas, kaip vairuotojams sukurti kuo geresnius elektrinius ir hibridinius automobilius, BMW pavyko sukurti dvi ateities transporto priemones, kokių greitu metu iš kitų gamintojų nesulauksime.

Tai „BMW i8“ hibridinis sportinis automobilis ir „BMW i3“ elektromobilis. Šie modeliai buvo pristatyti ką tik pasibaigusiais metais.

Kol „i8“ automobilį rinksis greičio mėgėjai, „i3“ gali sulaukti didesnio platesnės visuomenės susidomėjimo. BMW šiam automobiliui sukūrė aplikaciją, kurią galima turėti išmaniajame telefone.

Telefono aplikacija leis reguliuoti pakrovimo funkcijas bei nustatyti kelius ir kada jais bus važiuojama.

Kelionės planavimas telefone leis kartu pridėti ir kelionės laiką, praleistą einant ar naudojantis viešuoju transportu. Tai padės tiksliau nustatyti laiką, per kurį pasieksite savo kelionės tikslą.

Taip pat galima iš anksto nustatyti automobilio įkrovimo laiką. Ši funkcija leis krauti automobilį naktį, kai elektra pigesnė.

Kol kas aplikacijos parsisiųsti negalima, tačiau ji turėtų būti prieinama iki 2013 metų, kol bus visuomenei pristatytas automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomiau

įdomiau portretas
___šitą pažiūrim (su garsu) ir sprendžiam ką daryt: youtu.be/-HObmoQA4Z4
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių