BMW dizaineriai kompanijai „Thermaltake“ sukūrė pelę

Taivano kompanija Thermaltake ir toliau tęsia darbą su kompanijos BMW dizainerių grupe DesignworksUSA. Kiek anksčiau Thermaltake ir DesignworksUSA bendro darbo rezultatu tapo modulinis kompiuterinis korpusas Level 10.

Dabar gi abiejų kompanijų specialistai imsis kompiuterių periferijos, o pirmu produktu šioje srityje tapo pelė Level 10 M. „Kalnas pagimdė pelę“ – cituodami klasiką, pasakytų skeptikai. Tačiau mes gi žinom, jog geriau už pelę kompiuteriui valdyti žmogus dar nesugalvojo (aišku, apie laboratorijose veikiančias mintimis valdomas sistemas nekalbame).

Daugumai vartotojų pelė – tai mažai kam pastebimas ir savaime suprantamas darbinis „arkliukas“, tačiau BMW dizainerių dėka ji pavirto tikru koviniu „žirgu“.

Kompanija Thermaltake kol kas nepaskelbė jokių duomenų apie naujieną, neaišku, kokia sensoriaus raiška, greitis, svoris ir kiti parametrai. Tačiau reikia sutikti, jog matant tokią pelę, aparatinės specifikacijos – tai jau antraplanis dalykas.

Pelė Level 10 M prekyboje pasirodys šių metų pavasarį. Tiesa, kaina neskelbiama. Kai kurie pastabūs skaitytojai kaip didelį minusą paminėtų „uodeguotą“ prigimtį – laidą. Tačiau tai yra tik konceptas. Serijiniai modeliai galės būti ir bevieliai.


Šiame straipsnyje: BMWpelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių