Automobilių vairuotojus „šnipinės“ autobusai

Jau vasarą ant Maskvos autobusų priekinio stiklo bus sumontuotos vaizdo kameros, kurios fiksuos pažeidėjus, važiuojančius specialiai viešajam transportui skirta juosta.

Artimiausiu metu tokias pat vaizdo kameras ketinama sumontuoti ir ant greitosios pagalbos bei komunalinių tarnybų automobilių.

Vaizdo kameros jau sumontuotos ant penkiais miesto maršrutais važinėjančių autobusų. Jomis nufilmuoti vaizdai perduodami į Kelių transporto inspekcijos kompiuterių serverius, kur pažeidėjams surašomi protokolai.

Vasarą vaizdo kameros bus sumontuotos ant visų greitaisiais maršrutais važinėjančių autobusų. Iš viso žadama sumontuoti 70-80 vaizdo kamerų, praneša „Kommersant“.

Už važiavimą specialia viešajam transportui skirta juosta pažeidėjui gresia 3000 rublių (277 Lt) bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PlaukimasJachta.lt

PlaukimasJachta.lt portretas
nieko naujo, yra jau gal 8 metai tokios sistemos (dabar atmaina registratoriai) vadinamos autio black box (juodos dezes) kurie turedavo iki penkiu kameru ir galedavai suinstaliuoti viesajame transporte. Jis filmuodavo tiek vidu autobuso, tiek gatve is priekio ir i sonus. Dabar tokios sistemos atpigusios, ir panasias sumontuos rusai. Manau tokias sistemas reiktu sumontuoti visame viesajame transporte.

progresas

progresas portretas
na bet ne lietuviai pirmi diegia,o mes kaip visuomet tik ziurim ka kiti pirmi jau padare...vejames mus aplenkusius progrese.

www

www portretas
musu /gudruciai/ nesugalvoja patys ka nors gero idiegti bet bezdzioniauti megsta ir ko gero ir pas mus atsiras si paslauga zinuma jei ji bus naudinga nes musu valdininkai pasidare super kapitalistais ir nepajudins nei pirsto kol negaus eu. paramos.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių