Automobilis pagal Zodiako ženklą: kuris tinkamiausias jums?

Automobilis – labai svarbi priemonė žmogaus gyvenime. Automobilis turi būti praktiškas, o svarbiausia – šeimininkas turi jaustis patogiai, sėdėdamas prie jo vairo.

Kaip pasirinkti tinkamą automobilį? Pasirodo, astrologija jums padės ir šioje srityje.

Vandenis

Vandeniai dažniausiai renkasi netradicinius automobilius. Jie siekia išsiskirti iš minios ir domisi įdomesnių modelių mašinomis. Netradicinis skonis labai gerai atspindi išskirtinę Vandenio asmenybę.

Vandenis turėtų patogiai jaustis, vairuodamas „Smart“ automobilius. Maža, patogi mašina, kuri iš išorės atrodo kur kas mažesnė nei iš vidaus. Nors ši mašina nelabai tinka ilgoms kelionėms, mieste gyvenantiems Vandeniais ji bus ne tik patogi, bet ir padės išvengti erzinančių spūsčių piko valandomis.

Žuvys

Po Žuvų ženklu gimę žmonės visais įmanomais būdais stengiasi pabėgti nuo nuobodžios kasdienės realybės. Todėl jiems idealiausia mašina - „Chevrolet Volt“. Tausojantis aplinką, elektra varomas automobilis Žuvims bus puikus pasirinkimas.

Avinas

Avinai yra puikūs lyderiai ir tiesiog mėgaujasi galimybe būti dėmesio centre, todėl ir rinkdamiesi automobilį stengiasi pasirinkti kuo labiau atkreipiantį dėmesį. Automobilis „Hummer H3“ bus idealus pasirinkimas. Itin didelė mašina, kurios dizainas skirtas armijai, tai tarsi pabrėš Avino norą valdyti. Be to, „Hummer H3“ yra labai galingas ir puikiai tiks ilgoms kelionėms ekstremaliomis sąlygomis.

Jautis

Jaučiai yra orūs, pasitikintys savimi, stiprus ir patikimi. Pagal charakterį jiems labiausiai tiktų „Ford Fusion“. Ši mašina yra labai patogi, solidaus interjero ir lengvai suvaldoma. Be to, „Ford Fusion“ yra tituluojama kaip viena saugiausių mašinų pasaulyje.

Dvyniai

Astrologų teigimu, dvyniai dažniausiai vertina bendrą vaizdą ir mažai dėmesio kreipia į detales. Dvyniai yra greitai mąstantys, trokštantys nuotykių ir itin lengvai bendraujantys. Todėl jiems puikiai tiktų „Chevrolet Corvette“. „Frerrari“ verta galia užtikrins, kad jausmas, sėdint už jos vairo, visada bus ypatingas.

Vėžys

Vėžiai paslapčia visuomet trokšta naujovių, nors išorėje atrodo tylūs ir nuspėjami. Tiesa ta, kad Vėžiai turi labai stiprią asmenybę ir stengiasi būti tarp mylimų žmonių. Būtent todėl iš visų mašinų Vėžiams labiausiai tiktų „Audi A4 Avant“. Ši mašina yra saugi, prabangaus dizaino, tačiau tinkanti visoms gyvenimo kelionėms.

Liūtai

Liūtai mėgsta dėmesį ir puikiai žino, kaip jo gauti iš kitų. Jie mėgsta pirkti brangius daiktus, o dar labiau – jų ieškoti. Tokiam žmogui idealiausiai tinka „Lamborghini Murcielago“. Varoma V12 631 arklio galios variklio, mašina vos per 3,4 s pasiekia 100 km/h greitį. Tokio automobilio visi pavydės!

Mergelės

Po Mergelės ženklu gimę žmonės yra tikri perfekcionistai. Net jei viską daro labai gerai, nuolatos ieško būdų, kaip viską dar labiau patobulinti. Mergelėms labiausiai tinka „Lexus LS“. LS atrodo moderniai ir turi prabangų interjerą.

Svarstyklės

Svarstyklėms svarbu patogumas ir saugumas. Kadangi jie širdyje – artistai, todėl stengiasi kūrybiškumą suderinti su patogumu. „Chrysler Town & Country“ geriausiai atitinka tokius Svarstyklių norus. Šiame automobilyje Svarstyklės turėtų jaustis patogiai tiek važiuodami su šeima, tiek su draugais, tiek vieni.

Skorpionas

Skorpioną gaubia paslaptis. Išorėje jie kartais atrodo šalti, tačiau viduje tiesiog verda aistra ir galia. Šias Skorpiono charakterio savybes geriausiai atitinka „Mazda Mazdaspeed3“. Nors šis automobilis iš išorės atrodo gana paprastas, viduje slepiasi 263 arklių galios variklis. Be to, „Mazdaspeed3“ yra ne tik galinga, bet ir valdoma kur kas patogiau nei bet kuri kita sportinė mašina.

Šaulys

Šauliai yra tvirti, tačiau geraširdžiai ir linksmi, todėl itin mėgiami žmonių. Šauliai yra puikūs verslininkai, todėl jiems dažniausiai tinka praktiški daiktai. Automobilis „Toyota Tacoma“ turi būtent tai, ko Šauliui ir reikia.

Ožiaragis

Ožiaragiai yra optimistai, besimėgaujantys dabartimi ir per daug nesigraužiantys dėl praeities. Juos sunku suvaržyti rutina. Todėl nenuostabu, kad Ožiaragiams labiausiai tiktų „Saturn Sky“ - patrauklus ir greitas automobilis. Mašinoje yra kelios vietos keleiviams ir pakankamai erdvės daiktams, kuriuos taip mėgsta Ožiaragiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zuvis

Zuvis portretas
Koks ekodebilas rase sita straipsni. Jokio elektrinio viedro neturejau, neturiu ir neturesiu!

to zodiakai

to zodiakai portretas
informacine kramtoske,autorius-APGAILETINAS NEVYKELIS,JAI RASO SITOKIA NESAMONE.

vandenis

vandenis portretas
Nieku gyvu nesirinkciau smarto
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių