Automobilio karščio testai - Mirties slėnyje

Didžiosios Britanijos specializuoto portalo autoexpress.co.uk fotografams pavyko nuotraukose užfiksuoti vaizdus, kai specialistai atlieka naujojo SUV klasės „Kia Sorento" modelio karščio testus.

Šiam tikslui jie pasirinko Mirties slėnį (Death Valley), esantį JAV, Sierra Nevados kalnų virtinės teritorijoje. Ši vieta laikoma žemiausia, sausiausia ir karščiausia vieta visose valstijose. Slėnyje buvo užfiksuotas karščio rekordas, kuris laikomas antru pagal dydį pasaulyje. Štai tokią vietą karščio testams pasirinko „Kia" gamintojai.

Naujasis modelis prekyboje Jungtinėje Karalystėje pasirodys kitais metais. Tikimasi, kad šis modelis užkariaus nemažą dalį rinkos.

Autoexpress.co.uk ekspertai tvirtina, kad nepaisant polietileninio uždangalo, kuris fotografams trukdė atidžiau apžiūrėti modelį, panašu, kad automobilis labai panašus į savo pirmtaką - ir kėbulo formomis, ir dydžiu.

Manoma, kad gamintojai šiek tiek patobulins „Kia Sorento" saloną ir pasiūlys pirkėjams daugiau vietų. Be to, spėjama, kad gamintojai neapsiribos 2,5 litro dyzeliniu varikliu ir pateiks pirkėjams didesnį pasirinkimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių