Apie avarinį nusileidimą ant vandens paskelbta netyčia

„British Airways“ lėktuvui skrendant virš Atlanto vandenyno, keleiviams per klaidą buvo pranešta apie avarinį nusileidimą ant vandens. 

Lėktuvu skridusi pora – Duncanas ir Tracey Farquharsonai – pasakoja, kad keliavo iš Majamio į Londoną. Jie teigia, kad išgirdo iš anskto įrašytą pranešimą apie tai, kad lėktuvas krenta žemyn.   

Anot sutuoktinių, lėktuvo keleivius apėmė panika, nes žmonės patikėjo, kad lėktuvas krenta į vandenyną, ir jie visi gali žūti, skelbia telegraph.co.uk. 

Tačiau netrukus išsigandę lėktuvo keleiviai išgirdo įgulos atsiprašymą, kad pranešimas buvo paskelbtas per klaidą. 

Tačiau Farquharsonai apkaltino oro linijas tuo, kad jos per daug atmestinai atsiprašė keleivių ir neįvertino jų išgąsčio. Pora teigia, kad lėktuvo įgula apie nesusipratimą paaiškino tik po kelių valandų, kai lėktuvas jau leidosi oro uoste. 

„Išgirdus pranešimą apie avarinį nusileidimą ant vandens, mes pamanėme, kad mirsime. Lėktuvo keleiviai pradėjo verkti, visus apėmė panika. Po 30 sekundžių mums buvo pranešta, kad į šį pranešimą nekreiptume dėmesio. Įgulą atsiprašė už klaidą, tačiau tai buvo padaryta atmestinai – jie nesuprato, kaip rimtai keleiviai sureagavo į tokį gąsdinantį pranešimą“, – pasakoja D. Farquharsonas. 

Tačiau „British Airways“ atstovas teigia, kad lėktuvo įgula keleivių atsiprašė. Tvirtinama, kad su kiekvienu skridusiuoju buvo apie tai pakalbėta asmeniškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pzdc

pzdc portretas
"Po 30 sekundžių mums buvo pranešta, kad į šį pranešimą nekreiptume dėmesio. Įgulą atsiprašė už klaidą, tačiau tai buvo padaryta atmestinai" ko tie lopai amerikieciai tikejos? kad ateis pas juos ant keliu atsiprasyt uz tai kad paspaude ne to yraso mygtuka? pz pz.... amerikieciams cholesterolis ir visi McDonalds jau smegenis uzspaude...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių