87 val. „prilipus“ prie automobilio arba ko tik nepadarysi dėl BMW

Ko tik žmonės nesiryžta daryti, kad tik gautų naujutėlaitį BMW automobilį. Štai Songas Changjiangas net keturias dienas ir tris naktis buvo „prisiklijavęs“ prie automobilio, kad laimėtų konkursą.

Kinijos mieste Chengdu surengtame konkurse „Kas gali laikyti ranką prie BMW“ (angl. „Who Can Keep Their Hand on the BMW“) dalyvavo net 120 pirmos klasės BMW laimėti norinčių dalyvių.

Konkurso organizatoriai prie kelių automobilių priklijavo delno formos lipdukus, o dalyvių užduotis buvo kuo ilgiau išlaikyti rankas ant jų. Skamba kaip pakankamai paprasta užduotis, tačiau ji pareikalavo daug ne tik fizinių, bet ir psichologinių pastangų.

Konkurso rengėjams teko atlaikyti nemažai kritikos strėlių, kai spaudoje pasirodė išsekusių dalyvių nuotraukos, kuriems kas keturias valandas buvo skiriama vos 15 min. poilsio pertraukėlė. Kai kurie konkurso dalyviai po trijų parų stovėjimo prisiklijavus prie automobilio buvo taip išsekę, kad negalėjo net paeiti.

Visgi po 87 valandų vargo paaiškėjo konkurso nugalėtojas. Juo tapęs 27-erių S.Changjiangas turėjo nusivilti sužinojęs, kad naujas BMW automobilis jam ne dovanojamas, o tiesiog „paskolinamas“ penkeriems metams.

„Aš laimėjau, tačiau tikrai nebuvo verta, niekuomet nebedaryčiau to. Konkurso pabaigoje as nebeturėjau jėgų net pavalgyti. Net jei prizas būtų milijonas, nė už ką nebedalyvaučiau tokiame konkurse“, - sakė S.Changjiangas.


Šiame straipsnyje: BMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

žvaigždutė

žvaigždutė portretas
Ech tos nematomos žvaigždutės (yra papildomų sąlygų..). Pasirodo jog ir BMW jas naudoja :) O moralas toks: jei nori BMW mėgautis kuo ilgiau, tuo trumpiau su juo turėk reikalų. Visas malonumas sutelpa į keturias paras :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių