VGTU kviečia į atvirų durų dieną

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) rengia atvirų durų dieną moksleiviams ir visiems besidomintiems studijomis šioje aukštojoje mokykloje. Renginys vyks šių metų spalio 11 dieną 11 val. VGTU Saulėtekio rūmuose Vilniuje.

Būsimieji studentai turės galimybę susipažins su priėmimo į pagrindinių studijų pirmąjį kursą tvarka, naujomis studijų programomis, konkursinio balo sandara, stojamųjų testų reikalavimais, perspektyvomis baigus studijas.

„Priėmimas į aukštąsias mokyklas vyks tik vasarą, tačiau dvyliktokai jau dabar renkasi aukštąją mokyklą ir studijų kryptį. Jiems kyla daugybė klausimų apie priėmimo taisykles, studijų programas. Į visus besidominčiųjų klausimus atsakys VGTU rektorato atstovai, priėmimo komisijos atstovai, fakultetų atstovai", - sakė VGTU Priėmimo komisijos sekretorius doc. Romualdas Kliukas.

Renginio metu vyks susitikimai su visų fakultetų dėstytojais, kurie papasakos apie dėstomus dalykus. Studentiško gyvenimo įspūdžiais pasidalins studentai. Vyks Mechanikos, Fundamentinių mokslų, Elektronikos fakultetų parengtos teminės paskaitos.

VGTU galima studijuoti ne tik įvairius inžinerijos mokslus, bet ir įgyti architekto, lakūno ar skrydžių vadovo specialybes. Aštuoni universiteto fakultetai ir Antano Gustaičio aviacijos institutas siūlo 44 pagrindinių, 2 vientisųjų ir 47 magistrantūros studijų programas. Galima rinktis dienines, neakivaizdines, vakarines ar neakivaizdines nuotolines studijas.


Šiame straipsnyje: VGTUstudijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių