Universitetas studentus vilioja jau dabar

Nors studentai mokytis priimami tik vasarą, Vilniaus Gedimino technikos universitete jau šį šeštadienį rengiamos atvirų durų dienos.

Spalio 11 dieną, 11 valandą, VGTU Saulėtekio rūmų 03 auditorijoje (Saulėtekio alėja 11, Vilnius) rengiamos atvirų durų dienos.

Renginio metu būsimieji studentai bus supažindinti su priėmimo į pagrindinių studijų pirmą kursą tvarka, naujomis studijų programomis, konkursinio balo sandara, stojamųjų testų reikalavimais, perspektyvomis baigus studijas.

„Nors priėmimas į aukštąsias mokyklas vyks tik vasarą, tačiau dvyliktokai jau dabar renkasi aukštąją mokyklą ir studijų kryptį. Jiems kyla daugybė klausimų apie priėmimo taisykles, apie studijų programas, apie konkursinio balo sandarą. Į visus besidominčiųjų klausimus atsakys VGTU rektorato atstovai, priėmimo komisijos atstovai, fakultetų atstovai", - sakė doc. Romualdas Kliukas, VGTU Priėmimo komisijos sekretorius.

Renginio metu vyks susitikimai su visų fakultetų dėstytojais, kurie papasakos apie dėstomus dalykus. Studentiško gyvenimo įspūdžiais pasidalins studentai. Vyks Mechanikos, Fundamentinių mokslų, Elektronikos fakultetų parengtos teminės paskaitos.

VGTU studentai kviečiami studijuoti ne tik įvairius inžinerijos mokslus, bet ir įgyti architekto, lakūno ar skrydžių vadovo specialybes.

Aštuoni universiteto fakultetai ir Antano Gustaičio aviacijos institutas siūlo 44 pagrindinių, 2 vientisųjų ir 47 magistrantūros studijų programas. Galima rinktis dienines, neakivaizdines, vakarines ar neakivaizdines nuotolines studijas.


Šiame straipsnyje: universitetasstudijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių