Stojantiesiems – konsultantų komandos pagalba

Liepos 14-18 dienomis Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) suburta studentų konsultantų komanda telefonu ir internetu stojantiesiems į aukštąsias mokyklas teiks informaciją apie studijas, stojamuosius bei pasirinktas mokslo institucijas.

LSAS teigimu, stojantiesiems svarbu žinoti priėmimo į aukštąsias mokyklas kriterijus, gyvenimo ir studijų sąlygas aukštosiose mokyklose, studijų kokybę, socialines garantijas ir daugelį kitų dalykų. Visą šią informaciją bendradarbiaudama su įvairių aukštųjų mokyklų studentais, atsakingais asmenimis ir priėmimo komisijomis žada suteikti LSAS konsultantų komanda.

Informacija bus teikiama telefono numeriais 8 606 13999, 8 52 313030, 8 675 47312, „Skype" kanalu „lsas_konsultantai", el.paštu konsultantai@lsas.lt, arba užėjus į Lietuvos studentų atstovybių sąjungos būstinę Vilniuje (Geležinio vilko g. 12).

„Labai dažnai kalbame, kad abiturientai stoja į aukštąsias mokyklas neįvertinę visų galimybių kokybiškai studijuoti, gerai neapgalvoję savo pasirinkimo. Tačiau Lietuvoje nėra apie tai pakankamai informacijos. Abiturientams nesuteikiamos žinios apie dėstytojų personalą, mokslinį lygį, aukštųjų mokyklų infrastruktūrą, saviraiškos galimybes pasirinktoje aukštojoje mokykloje", - pasakoja LSAS prezidentė Indrė Vareikytė.

Tikimasi, kad „konsultantų savaitė" taps gražia tradicija ir pagalba abiturientams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių