Sostinės mokyklose sumušti du vaikai

Šįkart nepilnametis nukentėjo ugdymo įstaigoje esančioje Fabijoniškėse. Dar vienas sužalotas Grigiškėse.

Policijos departamentas informuoja, kad trečiadienį apie 10 val. į Vilniaus ligoninę kreipėsi 12-metį vaiką atvežusi mama. Berniukas paaiškino, kad antradienį Vilniuje, Didlaukio gatvėje, progimnazijoje, jį sumušė mokinys. Dėl pilvo sumušimo moksleivis paguldytas stebėjimui.

Trečiadienio vakarą į ligoninę tėvai atvežė ir 14-metį. Nepilnametis paguldytas į ligoninę dėl delnakaulio lūžimo. Berniukas paaiškino, kad tą pačią dieną apie 14 val. Vilniuje, Grigiškėse, Kovo 11-osios gatvėje, prie mokyklos, susižalojo susimušęs su klasioku.

Policija aiškinasi įvykių aplinkybes ir nustatinėja vaikų skriaudikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AKM-47

AKM-47 portretas
Po panašaus straipsnio, kuriame buvo aprašoma, kaip jaunimas “linksminosi”, spardydami gulintį mažametį, viena megstaberetininkė šaukė: “Dėl visko kaltas sovietmetis”. Deja, tai tipiškas buržuazinės santvarkos ir krikščioniškas “vertybes” diegiančios mokyklos produktų - “laisvės ir demokratijos vaikų” - elgesys. Tiesiog gražu žiūrėti, kaip 20-25-mečiai, užaugę KULTŪRINGIAUSIOJE kapitalistinėje terpėje, aiškina, jog Lietuva yra Afrikoje, barometru matuoja alų baruose, nuo vieno Lietuvos krašto iki kito yra 3000 km., iki Saulės yra 100 km. ir ji sukasi aplink Mėnulį, Mažvydas yra Seimo narys... ir t. t. ir pan. Užtat visi žino, jog Žemę sutvėrė kažkur ant debesų sėdintis dievulis... Dar žino apie SAVO TEISES ir nežabotą laisvę be jokių pareigų...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių