Profesinių žinių kaina – 53 tūkst. litų

50 aukščiausio lygio įmonių vadovų ketvirtadienį Baltijos vadybos institute (BMI) pradėjo tarptautinės verslo vadybos magistro studijas. Tai jau dešimtoji verslo vadybos magistrų laida.

„Žmonės supranta, kad žinių ir lyderystės įgūdžių svarba ekonominio nuosmukio metu tik didėja, norint išgyventi bei turėti pranašumą. Susidomėjimas verslo studijomis šiemet padidėjo visame pasaulyje" - sako BMI generalinis direktorius Jaunius Pusvaškis.

Naujoje laidoje yra studentų, atstovaujančių Lietuvoje gerai žinomus prekių ženklus. Tai atstovai iš bankų, maisto ir gėrimo kompanijų, telekomunikacijų įmonių, advokatų kontorų, draudimo ir kitų bendrovių.

Trečdalis dešimtos laidos studentų užima generalinių direktorių, dauguma kitų - aukščiausios vadybos grandies vadovų pareigas. Visi jie sėkmingai praėjo ilgą atrankos procesą, kuriame buvo vertinama jų kompetencija.

BMI konsorciumą sudaro Paryžiaus HEC vadybos mokykla, Danijos Kopenhagos verslo mokykla, Liuveno vadybos mokykla, Norvegijos ekonomikos ir verslo vadybos mokykla ir Vytauto Didžiojo universitetas. Paskaitas skaito ir praktinius užsiėmimus veda garsūs užsienio dėstytojai.

18 mėnesių trukmės tarptautinės verslo vadybos magistro studijos BMI kainuoja 53,5 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: IBMBaltijos vadybos institutas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių