Klaipėdos politikus spaudžia keisti sprendimą dėl A.Rubliovo mokyklos

Prieš kelias dienas priimtą Klaipėdos miesto tarybos sprendimą  dėl A. Rubliovo mokyklos perkėlimo iš Naikupės į Debreceno gatvę, uostamiesčio politikams gali tekti atšaukti.

Mokyklos atstovai, nepatenkinti permainomis, kreipėsi į Klaipėdos merą, prašydami nenaikinti ugdymo įstaigos padalinio Žvejybos uosto rajone.

Nuo praeito rudens rusakalbių „Pamario“ mokyklą, kurioje ženkliai sumažėjo mokinių, nuspręsta prijungti prie A.Rubliovo mokyklos, tačiau mokiniai ir toliau mokėsi buvusiose patalpose. Dabar ekonominiais sumetimais norima mokinius iš Naikupės gatvės perkelti į pagrindines A.Rubliovo mokyklos patalpas. Tačiau tam pasipriešino bendruomenė. Todėl jau priimtą tarybos sprendimą prašoma atšaukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai prasom

Labai prasom portretas
Labai prasom , palikit rusakalbiu vaiku mokyklas ramybeje ...

Mokytojas

Mokytojas portretas
Miesto Taryba yra miesto vyriausybė ir todėl jos sprendimai yra privalomi vykdyti.Nėra jokių paaiškinimų,kad minimos mokyklos išlaikymas kainuoja dvigubai brangiau negu kitos miesto mokyklos.

pilietė

pilietė portretas
tai kas vadovauja miestui, jeigu priimtus sprendimus priverčia atšaukti keli rusakalbiai. vienas mokinys A. Rubliovo mokykloje kainuoja daugiau kaip AŠTUONIS tūkstančius Lt. Tai gal mieto mokytojai tegul streikuoja dėl TOKIO A. Rubliovo mokyklos mokinio krepšelio ir nekaltina ministerijos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių