Gimnazistams pamokos vyko ir Rotušės aikštėje, ir ant tilto

Kauno jėzuitų gimnazijos gimnazistams ketvirtadienis buvo neeilinis.

Visi jie, išskyrus dvyliktokus, dalyvavo socialinių veiklų dienoje. Jos metu vieniems pamokos vyko ant pėščiųjų tilto į Nemuno salą, Rotušės aikštėje, kiti skuto bulves „Carito“ valgykloje, treti tvarkė aplinką Santakos parke, VDU Botanikos, Lietuvos zoologijos sode, dar kiti koncertavo ir bendravo Panemunės senelių namuose, Kulautuvos vaikų sanatorijoje, Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriuje.

Vienuoliktokams Pauliui Mažeikai ir Agnei Obekytei labiausiai patiko Kauno technologijos universiteto Architektūros istorijos ir paveldo tyrimų centro vadovo dr. Vaido Petrulio vesta pamoka, kai ant pėščiųjų tilto susėdusiems gimnazistams jis pasakojo apie architektūrą, o savo kalbas iliustravo rodydamas į realiai stovinčius pastatus.

„Šiandien daug sužinojau apie savo miestą, turėsiu daugiau įdomaus papasakoti iš užsienio atvyksiantiems draugams“, – sakė A. Obekytė.

Socialinių veiklų diena, kurios tikslas – skatinti savanorystę, kūrybiškumą, atsakomybę, ekologines idėjas, Kauno jėzuitų gimnazijoje organizuojama kiekvieną pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių