Gerai besimokantiems vaikams – „Maximos“ stipendijos

Bendrovė „Maxima" pradėjo įgyvendinti vaikus mokytis skatinantį socialinį projektą „Maximalistas". Programoje dalyvauja 5-12 klasių bendrovės darbuotojų vaikai, kuriems už gerus mokslo rezultatus įmonė skirs stipendijas.

„Šią mokinių pažangumo skatinimo programą kūrėme ne tik norėdami paremti gerai besimokančius vaikus, bet ir populiarinti žinių siekimą visuomenėje. Mums labai svarbu, kad jaunoji karta augtų žingeidi, išradinga ir drąsi. Tai kartu ir bendrovės pagalba darbuotojams, ieškantiems būdų paskatinti savo vaikus mokytis ir tobulėti", - sako „Maxima LT" generalinis direktorius Gintaras Jasinskas.

Stipendijomis bus skatinami tik aukščiausius balus gaunantys moksleiviai. Jei mokinys trimestrą baigs vien dešimtukais ir devintukais, į specialiai pagamintą „Maximalisto" kortelę bendrovė jam perves po 50 Lt už kiekvieną ateinančio trimestro mėnesį. Moksleiviai pinigus kortelėje turės galimybę kaupti, o juos išleisti galės visose „Maximos" parduotuvėse. Be to, bendrovės prekybos tinklo parduotuvėse „Maximalisto" kortelės savininkams bus taikomos 10 proc. nuolaidos mokyklinėms priemonėms - kanceliarinėms prekėms, kuprinėms, knygoms.

Pasak bendrovės vadovo, idėją rengti mokinių pažangumo programą pasiūlė patys „Maximos" darbuotojų vaikai, susirinkę į kasmet bendrovės organizuojamą vasaros stovyklą. Per kiekvienas vasaros atostogas vaikai čia ne tik ilsisi, bet ir mokosi, dalyvauja įvairiuose ugdymo projektuose.

„Dukra visada gerai mokėsi, bet manau, kad dabar dar labiau stengsis. Jai, kaip ir daugeliui paauglių, labai patinka turėti savo pinigų, kuriuos gali išleisti kaip nori. Be to, gal ir manęs kišenpinigių mažiau prašys", - kalbėjo „Maximoje" dirbanti Regina Kostecka.

Pirmąsias stipendijas puikiai besimokantys bendrovės darbuotojų vaikai gaus jau lapkričio mėnesį.


Šiame straipsnyje: Maximastipendijosmokslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių