A. Veryga apie „Korona Stop LT“: panašu, kad žmonės negirdi, ir gaila, kad nesinaudoja

Laikinasis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, komentuodamas tai, jog koronaviruso plitimui stabdyti skirtą „Korona Stop LT“ programėlę parsisiuntė maža dalis gvyentojų, sako manantis, kad dauguma to nedaro dėl abejingumo.

„Buvo panaudotas mechanizmas, kai per Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento sistemą, kur yra siunčiamos žinutės, buvo siunčiamas priminimas apie pratęstą karantiną, tada irgi buvo kiekvienam gyventojui priminta, kad siūlome parsisiųsti, kviečiame naudotis programėle“, – žurnalistams Seime ketvirtadienį sakė A. Veryga.

„Panašu, kad žmonės negirdi, ir gaila, kad nesinaudoja. Abejoju, ar tai dėl baimių. Gal yra vienas kitas žmogus, kuris bijo, kad bus sekamas ar kažkokie duomenys bus renkami, bet didžioji dalis to nedaro iš abejingumo“, – pridūrė laikinasis ministras.

Ši programėlė yra skirta informuoti žmones apie tai, kad jie buvo arti užsikrėtusio asmens.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fake news

fake news  portretas
Susikiskit tas programeles i gera vieta, ir siltai laikykite ten padeda nuo visu virusu...

Veryga mulkis

Veryga mulkis portretas
Ne “zmones negirdi”, o tu nieko nedarai. Kur reklamos? Kur tu reikalaujantis kiekviena vakara isistatyti programa? Kur tu reikalaudamas nesiarti ti vienas kito arciau dvieju metru? Kur tu reikalaudamas dalinti baudas uz taisykliu lauzyma? Kur mokyklu ir darzeliu uzdarymas, kas ir yra didziausi zidiniai? Kodel viskas dirba kaip nieko nebutu? Kodel transportas pilnas zmoniu? Esi mulkis, Veryga

Du

Du portretas
Kartus istriniau programėlė. Kam ji skirta? Visi , kam nustatyta korona, privalo laikytis izoliacijos. Kas serga rimtai , tai jam nėra minties apie telefoną. Kaip elgtis, gavus perspėjimą. Keista programėlė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių