SOFARGEN SPRAY – pagalba natūraliam odos gijimui!

Oda – labai svarbus žmogaus organas. Ji saugo organizmą nuo mechaninių, cheminių, terminių ir kitų aplinkos veiksnių bei mikrobų.

Buityje, darbe, atostogaudami susiduriame su įvairiais odos pažeidimais – nudegimais, nubrozdinimais, įpjovimais. Jiems gydyti visuomet reikėtų po ranka turėti efektyvių ir patikimų priemonių. Dėl efektyvaus veikimo SOFARGEN turėtų būti kiekvienoje namų vaistinėlėje, taip pat jis naudingas kelionėje, darbo ir poilsio vietose.

Plataus veikimo spektro antimikrobinis preparatas SOFARGEN pasižymi keleriopu veikimu. Tai šiuolaikiška bekontaktė priemonė, skatinanti paviršinių odos įbrėžimų, įtrūkimų, nudeginimų ir nubrozdinimų gijimą. Nepamainoma pagalba auginant vaikus! Preparatas gali būti naudojamas taip pat kūdikių priežiūroje - išbėrimui nuo vystyklų šalinti, odos paraudimų ir uždegimų mažinimui.

Unikaliu SOFARGEN odos purškalą daro pagrindinė veiklioji medžiaga – mikronizuotas 1% sidabro sulfadiazinas. Preparate sėkmingai suderintas sulfadiazino veikimas su baktericidiniu sidabro jonų poveikiu. Žaizdos paviršiuje palengva išsilaisvina sidabro jonai ir sidabro sulfadiazinas, todėl preparatas veikia ilgai. Sidabro jonai pasižymi antimikrobiniu veikimu, todėl neleidžia daugintis bakterijoms ir grybeliams. Antibakterinis sidabro pagrindu sukurtas preparatas skatina fiziologinį žaizdos gijimą, malšina skausmą ir audinių uždegimą, dėl to greičiau išnyksta nemalonūs pojūčiai ir paraudimas.

SOFARGEN rekomenduojama gydyti taip pat ir lėtines žaizdas. Sidabro sulfadiazinas paspartina pragulų, blauzdų, diabetinių opų gijimą, gerai apsaugant jas nuo infekcijos, tuo pačiu prisidėdamas prie odos sluoksnio regeneracijos.

Atsargumo priemonės:

Nerekomenduojama vartoti ilgiau nei keturias savaites.

Nedelsdami pasitarkite su gydytoju, jei žaizda pilnai negyja arba prisidėjo žaizdos infekcija.

Purškiant ant viršutinių kūno dalių, saugokite paciento veidą.

Nepurkškite šalia veido arba ant veido. Jei žaizda yra veido srityje, tiesiogiai SOFARGEN ant veido purkšti negalima. Tokiais atvejais preparatas užpurškiamas ant delno ir jomis patepama pažeista vieta.

Venkite įkvėpti miltelių.

Jei netyčia prarijote ar įkvėpėte preparato, nedelsiant kreipkitės į gydytoją.

Venkite tiesioginio žaizdos ir talpyklės sąlyčio.

Venkite tiesioginių saulės spindulių patekimo ant gydomos vietos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių