Peržengę keturiasdešimtmetį – gamtai nebereikalingi

Kai žmogus praranda sugebėjimą reprodukuotis, gamtai jis tampa nebereikalingas. Taip sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Klauskite daktaro“ vedėjas Alvydas Unikauskas. 

Jau sulaukę trisdešimties, žmonės kasmet netenka po 1 proc. kaulinio audinio, ląstelių, silpnėja organizmo gebėjimas apsisaugoti nuo infekcijų ir vėžio, siaurėja kraujagyslės, miršta raumenys. Po keturiasdešimtmečio šie procesai suaktyvėja dar labiau.

Gydytojo teigimu, ne tik gamtos nulemti pokyčiai, bet ir nuolatinis stresas sekina žmogaus organizmą.

„Jei žmonės nesugeba susidoroti su problemomis, jie save tiesiog sunaikina. Reikia ieškoti problemos sprendimų, o ne užsiimti savigrauža“, – patarė laidoje viešėjęs TV laidų vedėjas Arūnas Valinskas.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu rimtai

Nu rimtai portretas
jau tikrai, kad pasiekėm durnumo ribą, tai jau dabar nuo 40 metų žmonės skaitomi senukais, nurašytais, klimaksinėm, ko tai gausiai pasipylė staripsniai, tai aš šiaip jau beveik nenormali jaučiuosi, nes man 42, viskas veikia, vaikai į pirmą klasę pradėjo eiti, bendraamžės gimdo , tai aš dabar jau gal eisiu išsibarstysiu galvą pelenais ir lauksiu pensijos. Gerbiamieji, ar ne jūs patys brukdami šitą š... ir nuvertinate žmones, nors iš principo, nieko leisto, kai grožio ir jaunystėė etalonai yra 22 silikoniniai droidai, kurie atrodo kaip 32 , tai joa.... nuo 40 jau gili senatvė.

40mete

40mete portretas
Gal baikite rasyti kvailus straipsnius ir antrastes. Tai neatitinka tikroves.

mama

mama portretas
Taipo 40 jau klimaksas ateina? Man 50 ir jo dar nesimato.:)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių