Maisto papildai prie mirties privedė norėjusią sulieknėti merginą

Varšuvoje gyvenusi dvidešimtmetė studentė mirė nuo maisto papildo užsakyto internete. Mergina, norėdama kuo greičiau sulieknėti, išsekino organizmą.

Lenkaitė Martina šio pavasario pabaigoje nusprendė sulieknėti naudodama maisto papildus. Aptikusi internete, ji užsisakė du buteliukus su pusšimčiu piliulių „DNP Burner". Lapelyje buvo rašoma, jog tai efektyvus maisto papildas, kiekvienoje geltonoje tabletėje yra po 100 miligramų paslaptingos medžiagos dinitrofenolo. Taip pat pridurta, jog suvartojamų maisto porcijų mažinti nereikia, bet jau po pirmos savaitės svoris bus nukritęs 5 kilogramais ir tirps toliau.

Informaciniame lapelyje taip pat buvo nurodyta, jog piktnaudžiauti tabletėmis nevalia, nes gali išberti ar net prasidėti karščiavimas. Tačiau kuo greičiau numesti svorio užsibrėžusi mergina šių nurodymų nepaisė. Nors jos svoris iš tiesų ėmė tirpti akyse, greičiau nei po savaitės gražuolė sunkiai susirgo. Jaunos merginos gyvybė užgeso dėl sutrikusio kvėpavimo bei kraujo apytakos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pijokas

pijokas portretas
gerai, kad jas vartoja, nes kvailu jau priviso per daug! kad organizmas neisprotetu i mesnesi galima po kilograma numest.yra asilu, kurie po 10 kg. numeta ir tuo giriasi...geras biznis tarp berasciu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių