Šaukiasi pagalbos: gydymo įstaigose pavojingai išseko kraujo atsargos

  • Teksto dydis:

Nacionalinis kraujo centras, krauju aprūpinantis visos Lietuvos gydymo įstaigas, kviečia susitelkti!

A (II) teigiamos ir neigiamos Kell - kraujo grupių rezervas pavojingai išseko. Reikiamas kraujas – gyvybiškai svarbus ginklas kiekvieno gydytojo rankose kovoje už sergančiojo gyvybę.

"Raginame visuomenę nebūti abejingais, pakviesti duoti kraujo savo draugus bei artimuosius – niekada nežinome, kada ir mums patiems gali prireikti tokios pagalbos. Kraujo poreikis – tai situacija, kintanti kasdien, tad bet kurio iš Jūsų, nesvarbu, kokią kraujo grupę turėtumėte, skirtas pusvalandis ir padovanotas kraujas yra labai svarbus", – rašoma  Nacionalinio kraujo centro pranešime.

Informaciją apie centro padalinius galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tautieciai, ar kas girdejot kad butu pasodintas nors vienas aferistas is KRAUJO CENTRO, ir ar buvo konfiskuotas nors vienas euras is vagiu. Vagys is kraujo centro NEBAUDZIAMI melzia tautos krauja ir pinigus dalinasi su valdzios stogais.

Ir vel

Ir vel portretas
Tegul eferistai atidirba uz pavogta krauja,Tauta ne melziama karve.O jeigu zmogui tikrai reiks,pades gimines,draugai,pazystami,net visai nepazystami.Maziau maitins eferistus.

Anonimas

Anonimas portretas
zmones ne durniai,,,,kur kraujas,pinigai tegu kas pavoge -grazina atgal ,,,dabar tik is ranku i ranka ,,,,baiges jusu biznis ponai ligoniniu direktoriams viskam yra galas,,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių