Ką verta valgyti pusryčiams: trys klaidos, kurias daro dauguma

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Neįsivaizduoju kaip ryte reikėtų valgyti tik košę!? Beje, košių iš vis nemėgstu. Ryte paskutiniais metais (apie 10 m.) valgau taip: ant duonos užsitepu sviesto, šiek tiek užsidedu kiaulienos (karšto rūkymo) arba lašišos ir vienas pomidoras (kartais gabalas agurko) bei , po to ant riekelės batono užsitepu sviesto, užsidedu sūrio(įvairaus), kartais tik tepamo sūrio ir suvalgau užgerdamas kavos (tirpios) puodeliu. Bet, pasirodo, kad tai net labai kenksminga, tai kažin kiek taip pratempsiu, nors iki 75 m. jau pragyvenau

Visu organizmo poreikiai skirtingi

Visu organizmo poreikiai skirtingi portretas
As ryte geriau jauciuosi suvalgydama kiausiniene ar varske, nei kose, po koses as dar labiau noriu valgyti ir nesu energinga, taciau nereiskias , kad noresiu ir per pietus valgyti gyvulinius produktus, man kaip tik per pietus gyvuliniu produktu net nesinori, taigi nesakykit , kad visi, nera "visi" ir tik "visi esame skirtingu poreikiu ir unikalus".

hghghh

hghghh portretas
pas mus yra labai mažas pasirinkimas kruopų be gliuteno, juk daug žmonių jo netoleruoja, todėl ir košių valgyti tiesiog negali. Prekybininkai turėtų pasirūpinti begliutenių kruopų ar lengvai paruošiamų košių prekyba.

Rasa

Rasa portretas
Tai nemokate išvirti. Košės tikrai skanu!

Jau

Jau portretas
Ačiū, kol išgaliu, tų bjaurių košių nevalgiau, nevalgau ir bevalgysiu. Fu, net pagalvojus šiurpas eina per kūną.

Galerijos

Daugiau straipsnių