J.Brėdikis: svarbu išsivalyti ir nuo dvasinių toksinų

Apie žmogų – visatos dalį, jo subtiliąsias energijas ir informacinę komunikaciją. Pradedant ląstelės DNR iki globalaus lygmens. Apie visuotinę nelygybę ir mus supančias matricas. Apie tai ir dar daugiau – septintoji akademiko Jurgio Brėdikio knyga.

– Ir dar – ji apie meilės ir gėrio dėsnius, proto ir širdies energijų darbą, dvasingumą ir tikėjimą. Ir dar daug apie ką naujos jūsų knygos "Kitokiu žvilgsniu" antroji dalis –  pirmosios tęsinys?

– Ši knyga nėra tęsinys kaip kokio romano. Tačiau savo turiniu, aptariamomis problemomis ir naujienomis yra tęsinys. Kaip ir pirmoje knygoje, stengiuosi moksliškai išaiškinti įvairius "stebuklingus", mistinius ir panašius reiškinius, siekdamas, kad skeptikai bent pripažintų, jog tie dalykai iš tikrųjų egzistuoja. Rašau ir apie mažiau žmonėms žinomas tiesas, tarkim, sakralinę geometriją, taip pat apie dalykus, kurie yra žinotini, pavyzdžiui, Šumano rezonansines bangas ar įsižeminimo reikšmę. Daug dėmesio skiriu minčių, mąstymo, įsitikinimų ir emocijų poveikiui į žmogaus fizinę sferą.

– Nutolote nuo medicinos?

– Yra tik nedidelis skyrelis pavadinimu "Kur eini, medicina?" Daugiau vietos yra skirta energinei medicinai, kuri, deja, dar nepakankamai išvystyta. Tačiau plačiai rašau apie gydymą, kuris egzistuoja nuo seniausių laikų. Ypač akcentuoju didžiules savigydos galias. Atskirą skyrių paskyriau vadinamiesiems gydūnams – asmenims, turintiems neeilinius gebėjimus, nagrinėju jų poveikio mechanizmus. Neišvengiamai tenka kalbėti apie žmogaus virpesių dažnius ir jų taikymą gydymo procese.

– Tapote rašytoju. Gal jau rašote trečiąją knygą "Kitokiu žvilgsniu"?

– Na, daugiau rašyti nesirengiu...

– Sunku jus įsivaizduoti be aktyvios veiklos. Daug metų  vadovavote "Šviesuvos" asociacijos lektoriumui, kuris buvo gana populiarius tarp miestiečių. Gal grįšite į šią sritį?

– "Šviesuvoje", kurią įkūrėme kartu su verslininku Algimantu  Astrausku ir kuri veikė jo įmonės – "Pirmojo žingnio" patalpose, bei mokslų daktare Valentina Šereikiene paskaitas be atlyginimo skaitė žymūs mokslininkai, vyko renginiai, dalyvaujant saviveiklos kolektyvams, taip pat mokymai. Deja, be finansinės paramos veikla užgeso. Šį ketvirtadienį numatau "Šviesuvoje" pristatyti savo naująją knygą.

– "Kiekvienas turime Kūrėjo suteiktų didelių savigydos galių", "Plačiausią gydomojo poveikio diapazoną teikia gamta. Gydo žmonių meilė ir atjauta. Gydo žodis. Gydo žmogaus tikėjimas, malda ir vidinės galios." Tai teigiate savo septintojoje knygoje. Jos pristatyme bus galima padiskutuoti su jumis?

– Mielai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gelbėjo

Gelbėjo portretas
Mano vyras jį rado sumuštą, išgelbėjo, suteikė pagalbą. mes kaimynai, nieks nei ačiū nepasakė. žmonės kalbėjo, kad jis širdies vožtuvą įdėjo kitą, nei artimieji pirko už didelę sumą japonišką. Pacientas mirė.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesmerkite .Jei buvo lemta ,tai žmogus ir mirė.Darome visi klaidas ,bet nereikia smerkti reikia atleisti už klaidas.Dabar sis buvęs chirurgas kalba tik tiesą.Nereikia pykčio reikia mokėti atleisti ,mylėti ir gerbti ne tik turtuolius bet ir vargšą.

krienas

krienas portretas
Daug žmonių nugalabijo šis aferistas, kol gavo į galvą su vamzdžiu ir jo smegenis sukrėtė.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių