Gydytojas: hidrinti riebalai – legalūs nuodai ant jūsų stalo

  • Teksto dydis:

Jei manote, kad maisto produktuose negali būti nieko blogiau už aromato ir skonio stipriklį E-621, – klystate. Daug pavojingesni žmogaus organizmui yra hidrinti riebalai, kurių gausu mūsų kasdien vartojamuose maisto produktuose. Taip sako gydytojas Alvydas Unikauskas.

„Hidrinti riebalai buvo išrasti kaip pigus, geros konsistencijos, ilgą galiojimo laiką turintis sviesto pakaitalas. Jie yra ypač kenksmingi kraujagyslėms. O kai jos užsikemša, širdies ir smegenų ligos tampa neišvengiamos“, – aiškina profesorius.

Anot A. Unikausko, hidrintų riebalų daugiausia yra kasdien mūsų vartojamuose produktuose – rafinuotame aliejuje, majoneze, konditerijos gaminiuose, greitame maiste ir kt.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pavojus ne hidrinti riebalai , o jų kiekis. Persivalgymas yra bilietas greituoju traukiniu į kapus. Ėda kokius 7000 kal, kas yra ko ne dviguba dozė kelmaroviui. Tokios dozės maisto ne tik nuodija savo sudėtimi, bet priedo nevirškinamos , pūva storose žarnose, o puvimo bakterijų skiriami nuodai maitina klizmas statančius gydytojus , tabletes pardavinėjančius vaistininkus.

ww

ww portretas
Zinote,man tos laidos su Unikausku daugiau,negu keistos,nes,visu pirma jis viska peikia ir jo paklausius i parduotyve eiti nesinori,bet... valgyti juk reikia,o dabar nei vieno produkto nenusipirksi be kokiu nors priedu ir kai paklausai dakt. Unikausko - viskas nuodai! Antra - o ka gi valgo pats daktaras? Gal jis turi savo uki,kur augina orgas,kiaules ar vistas,taip pat darzoves? Ne,manau perka parduotuvese,kaip ir mes visi mirtingieji. Tai koks tikslas gasdinti zmones,nes po jo laidu nebezinai ir ka i burna deti. Koks tikslas sitos laidos? Ar laidos kurejai atsako uz panikos kelima visuomeneje?

ww

ww portretas
Paprastam zmogui labai sunku nustatyti kuris produktas geras,kuris ne. Manau,kad cia visai ne zmoniu reikalas,o valdzios,kuri turetu uzdrausti nesveikus produktus gaminti ir pardavineti. Kaip gali buti parduodami produktai,kurie yra nuodai musu organizmui? Kodel valdzia tai leidzia? As turiu omeny ne Lietuvos valdzia,bet viso pasaulio,nes mes perkame ne tik lietuviskus produktus. Idomiausia,kad nusiperki mesos gabala,o grizes namo pamatai,kad tai mesa is Belgijos,Lenkijos ar kt.salies. Gali pagalvoti,kad Lietuva neuzsiaugina kiauliu,kad reikia veztis is kitur. Ir dar. Netgi pirkdamas paprasciausias svieziu kopustu salotas,ant etiketes randi visa eile ingridientu,kurie ten panaudoti,kad belieka tik stebetis,kodel tiek visko kisama i paprasciausias salotas. O jeigu perki pyrago gabala,tai lygiai tas pats. Isvada : gamink pats namuose is naturaliu produktu,tada gal tai ir nebus nuodai. Bet visko nepasigaminsi,tuo labiau,kad ir tie produktai,is kuriu gaminsi,ne be priekaistu.Viskas nuodai?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių