G. Baikštytė: maistas labai svarbus savijautai

  • Teksto dydis:

Lietuvos kino aktorė G.Baikštytė jau žino, kaip gyventi, kad netrūktų energijos ir nuotaika būtų puiki. Visa tai priklauso nuo mūsų pačių.

Penki naudingi patarimai

Dirbate sėdimą darbą ir mažai judate? Vargina nugaros skausmai? Nuolat primenate sau, kad reikia vartoti daugiau skysčių? Ieškote būdų, kaip sveikiau maitintis?

Jeigu į šiuos klausimus atsakėte teigiamai, greičiausiai skundžiatės prasta savijauta. Sveika gyvensena besidominti aktorė ir "Natural Pharmaceuticals" ambasadorė G.Baikštytė sako, kad pirmieji pokyčiai turėtų prasidėti nuo savęs pažinimo.

Žinoma moteris dalijasi patarimais, kuriais pati vadovaujasi kiekvieną dieną.

Klausykitės savo organizmo

Siekiant puoselėti gerą savijautą, pirmiausia reikia įsiklausyti į savo organizmą.

"Kiekvienas turi pats atrasti, ko jam reikia, kad kiekvieną dieną jaustųsi gerai, nestokotų energijos. Aš visada klausau savo organizmo – jis man pasako, kaip su juo elgtis, ką ir kiek valgyti", – teigė G.Baikštytė.

Aktorė prisipažįsta: įpusėjus dienai kartais pritrūksta energijos, tačiau kavos gerti ji nepuola – pirmenybę teikia popietės miegui.

"Jei jaučiu nuovargį, einu trumpam pamiegoti. Užtenka 20–30 minučių, ir vėl esu kupina energijos. Svarbu neperlenkti lazdos, nes jeigu pamiegu ilgiau nei 40 minučių, jaučiuosi dar blogiau", – atviravo G.Baikštytė.

Prieš pusryčius – vandens

Kiekvieni G.Baikštytės pusryčiai prasideda stikline vandens.

"Tai geras įprotis. Išgėrus stiklinę vandens, nuplaunamas visas virškinimo traktas, tonizuojamas skrandis. Geriu drungną, kambario temperatūros vandenį ir nemaišau jo su niekuo – nei su citrina, kaip daug kas pataria, nei su medumi. Taip labiau tinka mano skrandžiui", – įsitikino G.Baikštytė.

Kava ji nepiktnaudžiauja, bet ryte pusryčiaudama vieną puodelį išgeria.

"Dieną kavą geriu retai, nebent energijai palaikyti, jei neturiu galimybės pasimėgauti pokaičio miegu. Ieškantiesiems alternatyvos kavai patariu gerti žaliąją arbatą, nes ji taip pat stimuliuoja organizmą", – pataria žinoma moteris.

Beje, mėgstamą kavą aktorė gardina cinamono, imbiero miltelių, gvazdikėlių ir kardamono prieskonių mišiniu, kurį pati pasigamina namuose.

"Tai ne tik suteikia subtilesnį skonį kavai, bet ir degina riebalus bei ypač tinka tiems, kurių kraujospūdis žemas", – patyrė aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

veiksminga

veiksminga portretas
Spedra issiskiria labai greitais rezultatais. Stipri erekcija vos per 15 minuciu. Tam, kad vaistu veikimas butu jauciamas, suprantama, reikalinga ir stimuliacija. Avanafilis, kurio deka veikia Spedra, islieka aktyviu organizme iki 7 valandu.

potencija

potencija portretas
netinkamas maistas įr potencija silpnina. Tik ne visada mitybos iprociu keitimas padeda susidariusias problemas isspresti. Gydytojai vis dazniau skiria antros kartos vaista Spedra. Jis saugesnis del gero toleravimo, patvirtinta, jog is tiesu neturi tokio salutinio poveikio, kuris labai daznai reiskiasi vartojantiems kitus potencija veikiancius vaistus. O isigyti galima tiesiog vaistinese.

....

.... portretas
ko čia reklamuotis?..mano manymu,ar tik ne medicinos "auka"?Dabar daug tokių gražuolių...:) ir nė vienos natūralios...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių