Iš bedantės burnos – į gražią ir sveiką šypseną

  • Teksto dydis:

Jeigu neturite visų, viršutinio ar apatinio žandikaulių dantų, turbūt žinote, kas yra sunkumai kalbant, bijote šypsotis, kenčia jūsų pilnavertė mityba, nes neturint dantų sunkiau kramtyti maistą. Be to, pasikeičia jūsų veidas, veido oda glemba, atsiranda raukšlių. Bet tai tik keli iš trūkumų neturint dantų. Dantys ir gera burnos būklė yra labai svarbi tinkamai jūsų sveikatos būklei ir siekiant išvengti rimtų sutrikimų. Neverta nusiminti, Kauno odontologijos klinika „Denticija“ gali jums pasiūlyti inovatyvų sprendimą šiai problemai įveikti.

Bedantės burnos implantavimas – nesudėtinga ir neilga chirurginė procedūra

Šiuolaikinė odontologija džiugina inovatyviais sprendimais – naujomis skaitmeninės odontologijos galimybėmis – bedantės burnos implantacija (4 ar 6 implantais), protezavimu ant 4 ar 6 implantų išimamais ir neišimamais protezais (kitaip vadinamais hibridiniais protezais). Bedantės burnos gydymo metodika – implantavimo ir protezavimo būdas, kuriuo metu atkuriami visi paciento dantys. Tradiciškai implantacijos metu sriegiami 6-8 implantai, tačiau šiandien, pažangios medicinos dėka užtenka tik 4 implantų. Šios procedūros metu dantų plokštelės tvirtinamos prie 4 implantų. Implantai yra įsriegimai tose žandikaulio vietose, kuriose jie gali geriausiai suaugti su kaulu. Tuomet prie implantų yra tvirtinamas dantų tiltas. Procedūra atliekama po išsamių tyrimų, panoraminės arba 3D dantų rentgeno nuotraukos, vienos operacijos metu. Pacientams taikomas nuskausminimas arba pasirinkus – sedacija.

Kokiam žmogui yra tinkama dantų implantacija 4 implantais?

Implantacija 4 implantais yra rekomenduojama žmonėms, kurie neturi daugumos ar visų viršutinių ar apatinių dantų. Jeigu žmogus turi kelis dantis, tačiau yra sumažėjęs jų funkcionalumas, jam taip yra tinkamas implantavimas ant 4 implantų. Kauno „Denticijos“ patyrę gydytojai odontologai konsultacijos metu įvertina besikreipiančių žmonių dantų būklę ir galimybę atlikti implantaciją. Šie implantai yra siūlomi tiems, kurie nori patogaus bei ilgaamžiško sprendimo savo dantų būklei ir grožiui. Implantacija ant 4 implantų taip pat tinkama tiems, kurie nori greito problemos sprendimo. Ši procedūra nereikalauja begalės vizitų ir didelių išleistų sumų, norint atkurti visus prarastus dantis. Pasitaiko pacientų, kurie pasirenka plokštelės nešiojimą ant implantų, tačiau plokštelė laikui bėgant nusidėvi ir ją reikia keisti. Tuo tarpu protezai ant implantų yra ilgalaikė investicija.

 

Bedantės burnos implantavimo ir protezavimo privalumai

* Protezai atrodo kaip tikri dantys

* Nereikia jaudintis, jog valgant iškris, kaip gali nutikti dėvint plokštelę

* Atkuriama pilna kramtymo funkcija (dantų plokštelės gali atkurti tik 30-40 proc.)

* Jūsų investicija į savo sveikatą

* Keičiasi, pagražėja veido bruožai, padidėja pasitikėjimas savimi

* Pagerėja gyvenimo kokybė, dingsta virškinimo problemos

* Nereikia galvoti apie protezų klijus ar kitus tvirtinimo būdus kiekvieną dieną

Priežiūra po bedantės burnos implantacijos

Atlikus bedantės burnos implantacija nėra išskirtinių reikalavimų. Pacientai dažniausiai gali grįžti į įprastinę veiklą po 2-4 dienų. Pagal paciento poreikį galimi vartoti nereceptiniai vaistai nuo skausmo, burnos skalavimo skystis dantenų patinimui mažinti. Rekomenduojama apsilankyti pas savo gydytoją odontologą po 2-3 savaičių po atliktos implantacijos apžiūrai.

Kauno „Denticija“ – odontologijos klinika, kurianti sveikas šypsenas

Odontologijos klinikos „Denticija“ specialistai sėkmingai vykdo bedančių burnų implantacijos procedūras bei gilina savo žinias šioje srityje. „Denticija“ klinikos prioritetai – sąžiningumas, aiškumas, skaidrumas ir patogumas klientui. „Denticija“ odontologas yra ne tik savo srities specialistas, bet ir žmogus, gebantis suprantama kalba išdėstyti informaciją, pradedantis teikti paslaugas tik įsiklausęs į kliento poreikius ir supratęs jo lūkesčius.

Jei jūs ar jūsų artimieji susiduriate su bedantės burnos keliamomis problemomis ir rūpesčiais, kreipkitės į gydytojus odontologus. Gydytojai odontologai ortopedai dėl dantų protezavimo Kauno odontologijos klinikoje „Denticija“ iki kovo 15 d. konsultuoja nemokamai, registracija telefonu +370 37 220202.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
18-35 € Konsultacija 404 € Plokštelė iki 10 dantų 454 € Pilna plokštelė 563 € Metalo keramikos vainikėlis ant implanto 796 € Cirkonio keramikos vainikėlis ant implanto 3498 € Hibridinis dantų protezas ant 4 implantų (lietas karkasas, akrilinė apdaila) 6488 € Hibridinis dantų protezas ant 4 implantų (frezuotas karkasas, keramikos vainikėliai) 3935 € Hibridinis dantų protezas ant 6 implantų (lietas karkasas, akrilinė apdaila) 7135 € Hibridinis dantų protezas ant 6 implantų (frezuotas karkasas, keramikos vainikėliai

Vartotojų skundai ir atsiliepimai

Vartotojų skundai ir atsiliepimai  portretas
rekvizitai.lt

Ana

Ana portretas
Išėjau iš šios klinikos, kas truputį siūlo dantį šalinti ir sukti važtus... valstybinėj poliklinikoj visus "mirtinus" dantis sugydė kažkaip.. APGAVIKAI FUJ ...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių