Žurnalo „Cosmopolitan“ redaktorė pristatys šiuolaikinės meilės vadovą

  • Teksto dydis:

Žurnalo „Cosmopolitan“ vyriausioji redaktorė Joanna Coles (Džoana Kouls) rašo intymių santykių šiuolaikiniame pasaulyje vadovą.

Kompanijai „HarperCollins Publishers“ priklausanti leidykla „Harper“ pirmadienį naujienų agentūrai „The Associated Press“ pranešė, kad J.Coles knygą planuojama išleisti 2018 metais. Kol kas knyga neturi pavadinimo.

Remiantis „Harper“, knygoje J.Coles nagrinės problemas, jos nuomone, susijusias su „nauja seksualine revoliucija“, ir duos patarimų, kaip surasti „tvarią meilę“ tokiu metu, kai senosios taisyklės pasikeitė.

„Būdama „Cosmopolitan“ redaktorė aš kalbuosi su šimtais jaunų moterų apie kartais gluminančiai greitas permainas, kurios vyksta mūsų asmeniniuose gyvenimuose, ir apie modernių technologijų vaidmenį ieškant intymumo ir atsidavimo“, – sakoma J.Coles pareiškime, kurį jį paskelbė per savo leidėją.

„Dabar užmegzti kontaktą su žmonėmis yra paprasčiau negu kada nors anksčiau, tačiau tyrimai rodo, kad jauni vyrai ir moterys dabar yra vienišesni negu anksčiau. Noriu giliai pažvelgti į mūsų naujas tarpusavio santykių taisykles ir duoti tam tikrų patarimų, kaip išgyventi, kai mūsų meilės reikalus griauna skaitmeninės technologijos“, – sakoma pareiškime.

Knygos išleidimo finansinės sąlygos neskelbiamos. J.Coles interesams atstovauja Vašingtono advokatas Robertas Barnettas (Robertas Barnetas), tarp kurio klientų yra prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) ir prezidento posto siekianti demokratų favoritė Hillary Clinton (Hilari Klinton).

54 metų J.Coles dirba „Cosmopolitan“ vyriausiąja redaktore nuo 2012 metų. Ji su savo vyru rašytoju ir žurnalistu Peteriu Godwinu (Piteriu Godvinu) 2000 metais kartu išleido knygą „The Three of Us: A New Life in New York“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių