R. Žilinskas: vienintelis būdas padėti alkoholikui – nuo jo nusisukti

  • Teksto dydis:

Alkoholikų artimieji labai dažnai daro klaidą, kai bando jiems padėti. Ieškodami pagalbos priklausomam nuo alkoholio žmogui ir kęsdami jį namuose, šeimos nariai tik kuria komfortą jam gerti toliau. Taip sako daugelį metų nuo alkoholio buvęs priklausomas Seimo narys Rokas Žilinskas.

Daugiau kaip 20 metų alkoholį vartojęs R. Žilinskas prieš trejus metus tapo viešai kalbančiu blaivininku. Seimo narys pripažįsta, kad tai – vienintelis būdas nebepasiduoti priklausomybei. 

„Atsiprašymas ir išpažintis yra vieni pagrindinių vaistų nuo alkoholizmo. Kodai, implantai, burtai ir užkalbėjimai neveikia būtent todėl, kad jie nukelia atsakomybę už tavo sveikimą nuo tavo pečių“, – kalba R. Žilinskas.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Stilius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žilinskas

žilinskas portretas
vienintelis protingai ir nuoširdžiai ta tema kalba ir suvokia ką sako

Hm

Hm portretas
alkoholizmas yra liga, tai zmogu palikt gali zmona ar vyras.bet kaip pvz.:palikti vaika. O ponas galetu kalbet apie kokia nors valstybine programa , kad zmones nepradetu gert , vygdyt kokia tai prevenciaja.Manyciau apie tai turetu mastyt semo narys.AR kaip?

idomu

idomu portretas
Viskas kaip ir gerai, tik man įdomų , ar nuo alkoholio visiškai priklausomas asmuo nėra lengvai įtakojamas, priklausomas ir panašiai, dar įdomiau, ar toks asmuo gali būti skiriamas į atsakingas pareigas, tarkim į "Atominės energetikos" komisijos pirmininko pareigas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių