Prastai jaučiatės? Gali būti, kad jus nužiūrėjo vampyrai

Ar tikrai mūsų sveikata ir nuotaika priklauso nuo mūsų pačių? Galbūt mus valdo mistinės jėgos, energiniai laukai, darantys neigiamą įtaką? Tai įtaria ne tik kaimo močiutės, bet ir mokslininkai.

Pavadino save valytoju

"Bioenergetikos analizė yra specifinė kūno ir proto terapija. Ji malšina chroniškus skausmus, koreguoja aplinkos poveikį, padeda atsikratyti depresijos, seksualinių problemų, įgauti bendravimo pilnatvės", – sako bioenergetikos specialistas Arūnas Žabaliūnas.

Arūnas atskleidžia darbo metodus: bioenergetikos specialistas skaito kūną, rezonuoja su jo energija, jaučia emocijas, klauso, girdi ir atsako. Pagal kūno kalbą surenka informaciją apie žmogaus asmenybę nuo praeities per dabartį iki ateities. Analizuojant indikuojamos tiek fizinės, tiek psichologinės traumos, siekiama pašalinti jų priežastis ir sugrąžinti energiją, meilę gyvenimui.

Pats A.Žabaliūnas spinduliuoja gera nuotaika ir optimizmu. Paprašytas prisistatyti, vyras atsako šmaikščiai: "Esu valytojas. Valau energetiką. Mane vadina bioenergetiku, bet aš nežinau, kas tai yra. Aš paprasčiausiai ieškau priežasties, kodėl žmonėms nesiseka, kodėl jie nenori gyventi."

A.Žabaliūno teigimu, svarbiausia yra išsiaiškinti, kas ir kodėl vyksta. Jis sako, kad dirba su nematomais dalykais, nes matomus žmonės patys gali paliesti ir susitvarkyti.

"Mes juk pojūčių būtybės. Tie, kuriems viskas gerai, pas mane nevažiuoja", – pabrėžia bioenergetikas.

Išduoda energijos dažnis

Penkerius metus užsiimantis beveik mistine veikla, A.Žabaliūnas pripažįsta, kad šiuo keliu pasuko gana netikėtai.

Jį išmetė iš darbo. Sumokėjo išeitinę kompensaciją. Buvo gegužės mėnuo.

"Aš pasidžiaugiau: valio! – juokiasi Arūnas. – Kai smegenys ilsisi, kai gali ramiai išsimiegoti ir nebūti ujamas, kai pats kuri savo gyvenimą, be didžiulių pastangų prasiplauna smegenys. Nurimsti. Tada pradedi eiti į priekį."

Arūnas pradėjo dirbti masažuotoju, vėliau, susipažinus su kai kuriais  žmonėmis jo kelyje, paėmė virgulę į rankas. Naudodamasis virgule, bioenergetikas nustato žmogaus energijos dažnį. Pagal tai, sako, galima gauti labai daug informacijos apie žmogų.

Profesorius Davidas Hawkinsas (1927–2012) knygoje "Galia ir jėga" pateikė vadinamąjį sąmonės žemėlapį – dažnių skalę su reikšmėmis. kai dažnis žemas, žmogus yra apsuptas zombių, jo gyvenimas – apgailėtinas, lygis – gėdingas, patiriamos emocijos – vien pažeminimas, procesas – eliminacija. Jeigu žmogaus energijos dažnis idealus, jis jaučiasi Dievo mylimas, jo gyvenimas sėkmingas, emocijos – tik teigiamos. Deja, paprastai žmogaus dažnis nėra idealus ir jį tenka suderinti.

Paklaustas, ar nebijo užsikrėsti bloga energija, A.Žabaliūnas atsako: "Kiekvieną kartą užsikrečiu ir kartu su tiriamuoju apsivalau. Aš jaučiu tą patį, ką ir jis. Kai jam gerėja – gerėja ir man. Mes kartu pasiekiame tą idealų energijos dažnį."

Žmonės pas bioenergetiką atvyksta dėl mitybos, meilės, verslo. Jie nori sužinoti, kodėl kyla problemų darbe, kokia komandos bioenergetika.

"Jeigu viso kolektyvo energijos dažnis yra idealus, vadinasi, jį lydi sėkmė. Jeigu žemas – komandos nariai apimti baimės ir nerimo. Atitinkamai pagal dažnio skalę galima pasakyti, kada darbuotojai problemas kuria, kada jas sprendžia", – aiškina A.Žabaliūnas.

Amžius – nesvarbu

Kiekviena gyva būtybė turi savo energetiką, kuri, deja, gali būti sujaukta, ir tai visai nepriklauso nuo amžiaus. Vos gimę kūdikiai gali būti nužiūrėti. Tai gali įvykti net gimdymo metu. Padariniai – kūdikio irzlumas, dažnas verksmas.

"Pas mus niekas nemoko suprasti, kas tu esi. Medicina šalina simptomus. Tai tas pats, kas trūkinėjančias namo sienas paslėpti po tinku. Bet tinkuotojas nėra statybos vadovas ir nemato, kad pamatai sutrūkinėję. Jis sutvarko tas sienas, nudažo, bet po metų jos vėl suskilinėja. Tokiu principu vadovaujasi mūsų medicina", – įsitikinęs Arūnas.

Jis gydė vyrą, kuris buvo patekęs į psichiatrijos ligoninę, nes skelbėsi esąs moteris. Bioenergetiko teigimu, vyras buvo apsėstas zombių ir vampyrų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sigita

sigita portretas
Gelbejo daug kartu, didelis dekui Arunui. Aciuuuuuuu

Edita

Edita portretas
Lankiausi pas jo ne vieną kartą, labai padėjo, net naktimis miegu gerai. Dabar atsiradusi vidinė ramybė. laimė, ir verslas gerai sekasi, tiesiog jokios blogos nuotakos. Tikrai rekomenduoju šį žmogų

Janina

Janina portretas
Cia neeilinis sukciu ir aferistas... Apgaves ir ismonijas kruvas pinigu is nusivylusiu gyvenimu zmogeliuku... Siaubas...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių