Pinigai gerina miego kokybę

  • Teksto dydis:

Anot mokslininkų, būtent turtingi žmonės miega saldžiausiai, skelbia Likar.info. Tyrime, kurį atliko Didžiosios Britanijos sociologai, dalyvavo 5000 britų, kurie buvo suskirstyti į skirtingas grupes pagal gaunamas pajamas.

83 proc. visų tyrimo dalyvių, kurie uždirba daugiau nei 75,000 svarų sterlingų per metus, atskleidė, kad nejaučia jokių miego sutrikimų ir pabudę ryte jaučiasi puikiai.
Kiek kitaip miegojo bedarbiai. Darbo neturintys britai prisipažino, kad savo miego kokybe jie nesijaučia patenkinti ir rytais pabudę jie jaučiasi pavargę. Beveik ketvirtis pardavimų ir projektų valdymo srityje dirbančiųjų pranešė, kad nusiraminti ir užmigti jiems padeda alkoholiniai gėrimai. Naktį vartoti alkoholio nevengia ir meno bei kultūros srities atstovai.

Mažiausiai miego problemų patiria teisininkai, kurie į sapnų karalystę panyra dažniausiai apie 22 val. Tačiau nemažas pajamas gaunantys architektai ir inžinieriai skundėsi, jog jiems trūksta laiko miegui.


Šiame straipsnyje: miegaspinigaimiego kokybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyras

Vyras portretas
Aplamai pinigai gerina savijautą, ne tik miegą. Ot tai atradimą padarė. Ypač rožinės spalvos kupiūros padeda nuo nervų, nuo streso, suteikia pasitikėjimo savimi, teikia pasamonėje daug teigiamų emocijų... Pasižiūrėk jei turi į 500 kupiūrą:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių