Mokslininkai: moterų laimė priklauso nuo galvos formos

Mokslininkai neseniai atskleidė, kad moterys, kurių galvos yra apvalios formos, patiria daugiau sunkumų kurdamos šeimą, skelbia gazeta.aif.ru.

Didžiojoje Britanijoje esančių Stirlingamo ir Glazgo universitetų psichologai atliko keletą tyrimų, kuriais siekė išsiaiškinti, nuo ko priklauso šeimyninė moterų laimė. Tyrėjai išaiškino, kad itin svarbų vaidmenį moterų laimėje vaidina jų galvos forma.

Sėkmingai asmeninį gyvenimą, kaip paaiškėjo, susitvarko ne pačios gražiausios ir taisiklingiausios galvos formos savininkės. Šių moterų kaukolės forma ovalo formos, o žandikaulis kvadratinės formos. Būtent tokios galvos formos moteris apklausos metu vyrai įvardijo kaip labiausiai tinkamas rimtiems santykiams, nes instinktyviai manė, kad jei žmona nebus gražuolė, vargu ar taps neištikima.

Tačiau taip vyrai nevertino moterų ir merginų, kurių galvos buvo apvalios formos. Tokios moterys atrodo labiau moteriškos. Tyrimas padėjo išaiškinti, kad tokios moterys dažniau turi pasitenkinti trumpalaikiais santykiais ir susiduria su problemomis siekdamos šeimyninės laimės.

Kiek anksčiau buvo atlikti tyrimai, kurie išaiškino, kad kurdami šeimą vyrai labiau vertina moteris, kurių veido bruožai yra grubūs ir vyriški, o trumpalaikiams santykiams renkasi moteriškos veido formos moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

imu

imu portretas
Kad ir tuscia bi kampuota :DD

mchmmm

mchmmm portretas
Jo, apie galvas čia, bet apie jų turinį nieko. Matyt apie orą meterologai rašo :)

ezoterinis straipsnis

ezoterinis straipsnis portretas
ai apie galvas... - o as maniau apie papus cia raso
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių