Mokslininkai atskleidė idealios santuokos paslaptį

Kalifornijos universiteto mokslininkai pareiškė, kad skirtingos asmenybės negarantuoja laimingos santuokos ar romantiškų santykių susituokus, skelbia zdr.ru.

Panašu, jog santuokai žmonės renkasi tuos žmones, kurie yra panašūs į juos pačius. Mokslininkai ištyrė 3 000 pažinčių svetainės vartotojų žinutes ir padarė išvadą, kad daugiausiai žinučių gauna tik populiarūs vartotojai. Ir žinutes jiems siunčia ne priešingybės, o tokie pat populiarūs pažinčių svetainės nariai. Paaiškėjo, kad žmonės savo ateitį nori susieti ne su priešingybėmis, o su panašiais į save. Psichologai tai paaiškina tuo, kad su panašiais į save žmonėmis yra paprasčiau bendrauti.

Specialistai teigia, kad laimingą santuoką sukurti gali tik žmonės, kurių charakterio savybės, pomėgiai ir net išvaizda yra panašūs. Tokios smulkmenos gali garantuoti laimingą vedybinį gyvenimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T.

T. portretas
Tie mokslininkai stebina savo išvadomis-tai elementarios tiesos,nereikalaujančios jokių tyrimų.Suprantama,kad išvaizdingesni,protingesni vyrai turi daugiau galimybių susirasti gražesnes,įdomesnes moteris...Žinoma,kad jie nesieks priešingybių-negražių,neįdomių,kvailų moterų...

antras

antras portretas
Iš debesies nukabintas "faktas" Beje, o panelė Karolina laisva? ;)

sd

sd portretas
Pirmas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių