Lietuviai parašė knygą, padėsiančią išsaugoti santykius poroje

  • Teksto dydis:

20 metų – būtent tiek „SoulACTION“ bei Moters magijos mokyklos įkūrėjai Andrė Amiya Pabarčiūtė ir Rimvydas Židžiūnas paskyrė emocinio ir dvasinio intelekto lavinimui bei asmeniniam tobulėjimui.

Ar galima sukurti niekad nesibaigiančią laimę? Ar įmanoma intymiame gyvenime patirti absoliutų fizinį, emocinį ir dvasinį pasitenkinimą? Kaip su partneriu užmegzti sielų draugystę? Leidyklos „Alma littera“ išleistoje knygoje „Amžinas medaus mėnuo“, autoriams, į kurią jie sudėjo savo ilgus metus kauptą patirtį apie darnius poros santykius, pavyko rasti atsakymus į šiuos klausimus. Vakar Vilniuje vykęs A. Pabarčiūtės ir R. Židžiūno seminaras-knygos pristatymas sutraukė virš 160 žmonių.

Knygoje pateikiama autentiška ne tik A. Pabarčiūtės bei R. Židžiūno, bet ir daugelio porų, baigusių autorių mokymus, patirtis. Unikaliais atradimais prisodrinta knyga įrodo, kad vedybomis pasaka nesibaigia, bet tik prasideda. Vaikai, darbas ar gyvenimo rūpesčiai toli gražu neišsklaido šiltų jausmų poroje, o santykiai gali tapti nesibaigiančia savęs pažinimo kelione.

Skaitytojų laukia atsakymai į dažniausiai užduodamus bei rūpimus klausimus: kaip puoselėjama aistra, trauka ir intymumas? Koks yra destruktyvus egoizmo poveikis santykiams ir kaip jis neutralizuojamas? Koks turi būti vyriškos bei moteriškos prigimčių indėlis į santykių darną?

„Jau daug metų vedame asmeninio ir dvasinio augimo mokymus apie santykius tiek poroms, tiek individualiai. Esame išklausę šimtus istorijų, konsultavę tiek pat žmonių. Jų sunkumai, klausimai, gražūs atradimai ar pokyčiai įliejo į mūsų knygą dar daugiau detalių bei patarimų, atspindinčių porų įvairovę šiandien. Todėl knyga yra aktuali pačius įvairiausius laikotarpius santykiuose išgyvenančioms poroms: nuo įsimylėjimo, meilės aukštumų ar draugystės iki išsiskyrimo, nesusipratimų ir skausmo patirčių“, – knygos atsiradimo užkulisiais dalinasi knygos bendraautorė A. Pabarčiūtė.

Autorių teigimu, knyga yra skirta poroms, kurios siekia santykiuose patirti džiaugsmą, palaimą ir pasitenkinimą. A. Pabarčiūtė pataria knygą skaityti individualiai, po vieną, o tuomet aptarti savo įžvalgas kartu su partneriu. Knygos autoriai linki, kad abu partneriai pasinertų į knygoje pasakojamas patirtis bei patarimus ir atrastų tai, ką norėtų pritaikyti savo santykiuose.

„Ši knyga – labai gyva, nes joje nėra nei lašo teorijos. Joje tik reali patirtis, praktika ir pasidalijimas, tarsi pokalbis ar konsultacija su skaitytoju, kurio metu atsakome į pačius intymiausius ir svarbiausius poros santykių klausimus. O juos tikrai savyje nešiojasi kiekviena moteris, vyras ar abu kartu kaip pora. Tai knyga žmonėms, kurie jaučia, kad laimė nėra tik daiktuose ar išorinėse aplinkybėse. Tad ji bus tikrai naudinga tiems, kurie nori pažinti save ir priešingą lytį ne paviršutiniškai, bet prigimčių, psichologijos ir dvasiniame lygmenyse“, – apibendrina A. Pabarčiūtė.

Susitikti su A. Pabarčiūte bei R. Židžiūnu ir gyvai sudalyvauti jų seminare-knygos pristatyme „Kaip sukuriamas amžinas medaus mėnuo poroje?“ visi norintys galės ir Kaune, spalio 19 d. (trečiadienį), 19 val., Viešbučio „Europa Royale“ Konferencijų centre, Miško g.11.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
Kiek pamenu jie nera susituoke ir vaiku neturi.. Grazi pora,besigilinanti i rytu isminti,keliaujanti,medituojanti.. Kiek juose to tikro gyvenimo zmoniu,kurie susirinko i ju knygos pristatyma :) ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių