Lietuviai kone mažiausiai ES patenkinti savo asmeniniu gyvenimu

Lietuvos gyventojai pagal šeimose patiriamą laimę yra beveik paskutiniai Europos Sąjungoje (ES), rodo Eurobarometro apklausa.

Praėjusį rudenį vykdytos apklausos duomenimis, savo šeimos gyvenimu patenkinti 79 proc. Lietuvos gyventojų, mažiau laimingų dėl savo šeimos yra tik Bulgarijoje (74 proc.). Vidutiniškai ES šeimos gyvenimu patenkinti 91 proc. respondentų.

Laimingiausi šiuo požiūriu yra Danijos (99 proc.), Airijos ir Maltos (po 97 proc.) gyventojai.

Lietuviai yra ir tarp mažiausiai gyvenimu savo šalyje patenkintų europiečių (laimingi dėl to jaučiasi 75 proc. Lietuvos gyventojų, o ES vidurkis – 89 proc.), tačiau labiau nei vidutiniškai ES gyventojai džiaugiasi gyvendami bendrijoje (atitinkamai 80 proc. ir 78 proc.).

Lietuvoje gyventojų apklausą rugsėjo pabaigoje – spalio pradžioje atliko tyrimų bendrovė „TNS LT“, jos metu apklausti 1003 respondentai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalia

dalia portretas
Pirmiausia kur tos apklausos buna? Gal jos aprasomos taip pat kaip kasdieniniai horoskopai? \\teko gyventi vadinamoje okupacijoje :visi buvo linksmi , jokio pavydo , jokiu multimilijonieriu , uztvaru graziausiose vietose, miskai nepridergti , i baznycia vaiksciojau tokiu pat tempu kaip ir dabar , nepastebejau , kad kas nors gaudytu einancius i baznycia , niekas neraudojo del algu, visiems uzteko tiek kiek uzdirbo , pas gydytojus ejau be jokiu pakisu , tad kas yra , ko mums visa laika negerai, juk nuo musu paciu viskas prtiklauso.

o kas čia nuostabaus?

o kas čia nuostabaus? portretas
Lietuvoje yra mažiausi atlyginimai, pensijos, stipendijos Europoje, tai ir gyvenimo džiaugsmas yra mažiausias Europoje.

tai kad

tai kad portretas
ne nuo rusu lietuviai is lietuvos bega, greiciau jau nuo islaikytiniu beretnyku
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių