Kokios vyrų ir moterų charakterio savybės atrodo seksualios priešingai lyčiai?

  • Teksto dydis:

Seksualumas yra labai susijęs su kūnu. Žmonėms patinka matyti ir liesti kitų žmonių kūnus – viskas tiesiog taip paprasta. Tačiau jau seniai supratome, kad jaudinti gali ne tik tai, ką galime pamatyti ar pajausti, bet ir sunkiau apibrėžiamos charakterio savybės. Štai keli vyrų ir moterų bruožai, kurie labai patinka priešingai lyčiai.

Aišku, visi vis tiek svajoja apie kūnus, kai galvoja apie seksualumą. Tačiau ir toje srityje ne viskas taip paprasta –vyrams ir moterims patinka įvairios kūno dalys. Bet ir charakterio bruožai gali būti labai jaudinantys.

Netikėti vyrų charakterio bruožai, kurie traukia moteris

1. Gebėjimas pasakoti istorijas

Ne visi žmonės turi vienodai gerus verbalinius įgūdžius. Tačiau gebėjimas papasakoti istoriją, daryti tai įtaigiai, nuosekliai ir įdomiai traukia moteris. Tai atskleidė vienas tyrimas, kurio metu moterys vertino vyrų romantinį potencialą pagal jų pasakojimo įgūdžius. Moterys gerus pasakotojus matė kaip patrauklius ilgalaikius partnerius. Mokslininkai tam turi paaiškinimą – geri pasakojimo įgūdžiai padeda pelnyti aukštesnį statusą visuomenėje, todėl su tokiu vyru tiesiog saugiau.

2. Geras humoro jausmas

Tai jums pasakys ne viena moteris – vyras turi turėti gerą humoro jausmą. Ir sakydami „gerą“ turime omenyje „suderinamą su moterimi“. Gebėjimas prajuokinti aplinkinius yra matomas kaip seksuali savybė, parodanti vyro intelektą, situacijos pajautimą ir kūrybiškumą. Ne vienas tyrimas parodė, kad gerą humoro jausmą turintys vyrai susilaukia daugiau moterų dėmesio.

3. Altruizmas

Moterims patinka vyrai, kurie rūpinasi kitais be jokios akivaizdžios naudos sau. Tai parodo, kad jie gali būti geri lyderiai ir prisiima atsakomybę. Vienas tyrimas parodė, kad moterys ilgalaikiams santykiams renkasi altruistiškus vyrus (ypač jei jie gerai atrodo). Vyrai, beje, tai žino, todėl per pirmą pasimatymą yra linkę palikti daugiau arbatpinigių ar įmesti keletą monetų elgetaujantiems žmonėms gatvėje.

Netikėtos moterų savybės, kurios patinka vyrams

1. Gebėjimas pasijuokti, nerimtumas

Kartais žmonės yra per daug rimti ir tai nėra jų kaltė – stresas, darbas, rutina iščiulpia gyvenimo džiaugsmą. Tačiau vyrams patinka moterys, kurios moka pasijuokti ir iš kvailų situacijų, ir nevisai protingų juokelių. Ypač patrauklios tos moterys, kurios pačios turi keistą humoro jausmą. Vyrams taip pat labai patinka tos, kurios juokiasi iš jų pokštų – tai padeda jiems pasijusti protingesniems ir geresniems komikams.

2. Pasitikėjimas savimi, atvirumas ir gerumas

Ypač uždari žmonės tiesiog nėra labai patrauklūs. Vienas tyrimas parodė, kad vyrus traukia tos moterys, kurios yra geros aplinkiniams, nuoširdžiai kalba apie save, nėra perdėtai uždaros ir pasitiki savimi. Tiesiog su tokiu žmogumi lengviau užmegsti ryšį ir juo galima pasitikėti beveik iš karto.

3. Optimizmas

Vyrus traukia moterys, turinčios teigiamą požiūrį į ateitį. Negatyvūs žmonės yra atstumiantys, su jais nemalonu būti, jie gadina nuotaiką. O štai optimizmas, net jei kartais jis pasirodo naivokas, traukia. Ypač traukia vyrus. Jiems patinga žaismingos, visada gerai nusiteikusios ir energingos moterys, kurios net sudėtingose situacijose mato šviesią ateitį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių