Ko nori moterys? Viskas paprasčiau, nei atrodo

  • Teksto dydis:

Vyrai dažnai nesupranta moterų ir jas suvokia kaip būtybes, kurių elgesys yra nenuspėjamas. Santykių ekspertų teigimu, vyrai turėtų žinoti keletą tiesų, kurios padės geriau suprasti dailiosios lyties atstoves. Svarbiausias patarimas – pradėti klausyti ne tik to, ką sako, bet ir kaip su jais bendrauja dailioji lytis.

Norintiesiems pozityvių rezultatų – paprastos, bet svarbios tiesos, kurių nemaža dalis vyrų nežino ar nevertina.

* Draugų zonos nėra. Tu jos tiesiog netrauki. Tau patinka ne visos moterys ir ne visoms moterims patinki tu. Kartais atsitiks taip, kad ji tau patiks, o tu jai ne. Toks gyvenimas. Neverkšlenk ir nesekiok jos kaip šunytis.

* Jei turi sakyti, kad esi geras vaikinas, jos žino, kad toks nesi. Tai liečia tavo talentą, šaunumą, uždarbį – viską. Jei turi pats save girti, iš tavęs jokios naudos. Už tave turėti kalbėti tavo darbai.

* Kai mergina eina į pasimatymą, ji bijo būti užpulta, vaikinai bijo, kad ji bus stora. Kitais žodžiais tariant, jei ji nenori sėsti į tavo mašiną, ji elgiasi labai protingai. Pirma jai turi įrodyti, kad esi patikimas ir su tavimi saugu, nes vien susitikdama su tavimi – menkai pažįstamu žmogumi – ji smarkiai rizikuoja.

* Nejuokauk, kad moterys yra prastos. Tiesiog atrodysi kaip moterų nekenčiantis šiknius. Kam joms su tavimi prasidėti?

* Ji pasirinks vidutinį vaikiną, kuris savimi rūpinasi, o ne apsileidusį gražuolį. Moterims vyro išvaizda rūpi ne mažiau nei vyrams moterų. Tik dailiajai lyčiai labiau rūpi kaip vyras, kuris savimi rūpinasi ir save prižiūri. Jei tu kvepi ir esi tvarkingai apsirengęs bei apsikirpęs, esi teisingame kelyje.

* Moterys rengiasi ne dėl vyrų, o dėl kitų moterų. Jos nesirengia tam, kad patenkintų ar pritrauktų tavo dėmesį. Dažniausiai jos tiesiog nori jaustis ir atrodyti gražios. Tik kitos moterys sugebės įvertinti jos darbą, pastangas ir subtilius sprendimus, kurie atskleidžia jos grožį.

* Jos neatsako tiesiai šviesiai, nes bijo tavęs. Dažnai stiprioji lytis skundžiasi, kad iš merginų negauna tiesmukų atsakymų. Iš tiesų, jos bijo sakyti griežtą "ne", nes bent kartą gyvenime joms yra tekę susidurti su neadekvačia įsižeidusio vyro reakcija.

* Arogancija nėra seksuali. Labai didelė dalis vyrų, ypač tų, kurie įsivaizduoja esantys alfa patinai, mano, kad arogancija ir mačo vaidmuo žavi merginas. Vienintelis dalykas, kurio tokie vyrai pasieks, – užkirs kelią rimtiems santykiams.

* Ne visoms patinka raumenys. Daugybei merginų labiau patinka ne sportuojantys atletai, o liekni moksliukai arba minkšti meškinai. Pilvo presas nepadeda merginų suvedžioti taip lengvai, kaip įsivaizduoja dauguma vaikinų.

* Ne visos moterys yra barakudos, namų šeimininkės ar nori turėti vaikų. Daliai moterų šie dalykai yra nė motais. Jos savarankiškai kuria savo gyvenimą bei karjerą, ir joms nereikia priklausyti nuo vyrų.

* Ji gali su tavimi bendrauti ir tavęs nenorėti. Kartais tu esi tiesiog draugas, su kuriuo gera bendrauti.

* Feminizmas nėra moterų išaukštinimas. Jos tiesiog nori būti savarankiškos ir saugomos nuo užpuolimo, priekabiavimo ir diskriminacijos.

* Jos irgi yra žmonės. Visi turi savo hobių, tikslų ir vilčių. Visi liūdime, kai nepasiseka, ir džiaugiamės, kai mūsų planas išdega. Vyrai turėtų suprasti, kad merginos, kaip ir jie, tik bando atrasti savo vietą po saule.


Šiame straipsnyje: moterysvyraisantykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Elza

Elza portretas
bent aš ,tai tikrai rengiuosi dėl kitų moterų-jaučiu malonumą,kai matau jų pavydžius žvilgsnius,va taip:)

silpnas straipsnis

silpnas straipsnis portretas
Tas jau buvo spausdinta, nukopijuota žodis į žodį. MoterYs rengiasi, pasirodo, tam, kad patiktų kitoms moterims...Super
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių