5 patarimai, ko nedaryti per pasimatymą

  • Teksto dydis:

Stebėdama "Soriuko" dalyvių romantiškus susitikimus ir pasitelkdama savo patirtį, laidos vedėja sudarė penkių patarimų sąrašą pirmiems pasimatymams. Patarimai orientuoti į vyriškos lyties atstovus.

Ieva Stasiulevičiūtė per šią vasarą išvydo daugiau pasimatymų, nei pati yra buvusi. LNK televizijos realybės šou "Soriukas" vedėja kasdien poruoja ir į pasimatymus siunčia meilės ieškančius jaunuolius.

Stebėdama "Soriuko" dalyvių romantiškus susitikimus ir pasitelkdama savo patirtį, laidos vedėja sudarė penkių patarimų sąrašą pirmiems pasimatymams. Patarimai orientuoti į vyriškos lyties atstovus. Įsidėmėkite ir nedarykite tokių klaidų!

1. Vaikinai, nepradėkite pasakoti apie savo žygdarbius mokykloje, kieme ar krepšinio aikštelėje. Visas dėmesys turi būti skirtas prieš jus sėdinčiai gražuolei. Visa kita galėsite įrodyti vėliau.

2. Nepradėkite ieškoti bendrų draugų. Tai tik parodo, kad neturite apie ką kalbėti.

3. Nelįsk bučiuotis, jei nesi įsitikinęs, kad to nori ir mergina, nes antro pasimatymo nebus.

4. Nepadaugink plaukų želė ir kvepalų, kiek purški kas dieną, tiek kvepinkis ir prieš pasimatymą. Dviguba dozė kvepalų merginą apsvaigins blogąja prasme. Nebeliks vietos atsiskleisti tavo žavesiui.

5. Pagrindinė taisyklė – jei pamiršai merginos vardą, neklausk jo, kreipkis malonybiniu žodeliu. Turėtų suveikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
nežinau, gal ir reikia tokių viešų susipažinimo būdų, bet nemaloniai nuteikia vulgarumas,kurį demonstruoja dažnas vaikinas ir mergina....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių