Vyras akimirksniu atspėja, ar moteris bus neištikima

  • Teksto dydis:

Vakarų Australijos universiteto psichologai atliko eksperimentą, kurio metu išsiaiškino, jog vyrui pakanka pažvelgti moteriai į veidą ir jis pasakys, ar ji bus neištikima.

Eksperimento metu vyrų buvo paprašyta pažiūrėti į 34 moterų, apie kurias jie neturėjo daugiau jokios informacijos, nuotraukas. Dalyviams fotografijos buvo rodomos poromis. Be to, psichologai turėjo informacijos, jog viena poros moteris du tris kartus buvo neištikima partneriui, o kita niekada nebuvo nuklydusi „į kairę“.

Tyrimo dalyviai turėjo ilgai nemąstydami iš dviejų moterų pasirinkti tą, kuria, kaip jiems atrodo, galima pasitikėti. 59 proc. pasirinkimų buvo teisingi, o tai gerokai viršija statistinį atsitiktinumą. Eksperimentas buvo pakartotas su kitais vyrais. Jo rezultatai – analogiški.

Tyrimo autoriai teigia, jog vyrų sugebėjimą iš anksto tarp potencialių seksualinių partnerių iškirti tas, kurios linkusios būti neištikimos, galima paaiškinti remiantis evoliucija.

Vyrai niekada negali būti tikri (jeigu neatliko DNR testo), kad vaikas, kurį jie augina, yra jų genų nešiotojas.

„Dėl tos nemenkos kainos, kurią moka žmonos apgautas vyras, galimybė iš anksto atpažinti nepatikimas moteris, yra adaptacinis mechanizmas, susiformavęs kaip natūralios atrankos pasekmė“, – teigia psichologai.

Kiek anksčiau Australijos mokslininkai priėjo prie išvados, kad moterų neištikimybę gali lemti genetika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
vyrai viska atspeja...hm..ir kokie jie prootingi.

Tai kiškit

Tai kiškit  portretas
Savo uodegas į rozetę, ko lendat prie moteriškių. O ką merginai daryt, jei nori turėt šeimą, vaikučių, jaukius namus? ??Kodėl vaikinai į rimtas, ,nekimba "?!Patys nusidulkinę, prisigaudę visokių triperių, kai reik žmoną mylėt, uodega nebeveikia.

Kaip dainoj

Kaip dainoj portretas
Visos mergos yra kur*os, daugiau, mažiau..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių