Top 5 moterų pasiteisinimai: kaip išvengti sekso per atostogas

  • Teksto dydis:

Dauguma turinčiųjų antrą pusę atostogas įsivaizduoja kaip galimybę romantiškai praleisti laiką su savo partneriu tik dviese. Tačiau kai kurios moterys padarys viską, kad tik išvengtų lytinių santykių. Gudruolės naudoja įvairiausius atsiprašymus ir pasiteisinimus.

Dauguma turinčiųjų antrą pusę atostogas įsivaizduoja kaip galimybę romantiškai praleisti laiką su savo partneriu tik dviese. Tačiau kai kurios moterys padarys viską, kad tik išvengtų lytinių santykių. Gudruolės naudoja įvairiausius atsiprašymus ir pasiteisinimus.

Britų bulvarinė žiniasklaida pateikia per 4 tūkst. moterų iš daugiau nei 20 šalių apklausos rezultatus. Duomenys atskleidė, kad dauguma dailiosios lyties atstovių atostogų metu stengiasi išvengti lytinio suartėjimo, o jų partneriai – priešingai. Todėl moterys griebiasi kartais tikrų, o kartais išgalvotų pasiteisinimų. Pateikiami penki populiariausi.

„Per karšta, mes prakaituojame“

Puiku, kaltinti orą – lengva. Tačiau šis pasiteisinimas veiksmingas tik vasaros atostogų metu, kai žliaugia sūrus prakaitas, nekeliantis susijaudinimo. Vis dėl to, šis pasiteisinimas naudojamas per 19 proc. moterų ir yra pats populiariausias.

„Man skauda pilvą, manau – apsinuodijau“

Tai taip pat labai dažna „priežastis“ išvengti lytinių santykių, naudojama beveik 18 proc. moterų, kurios džiaugiasi jos efektyvumu. Vis tik toks pasiteisinimas galimas tik vienam vakarui, nebent moteris puikiai geba suvaidinti simptomus.

„Per daug išgėriau, jaučiuosi apsvaigusi“

Puikus pasiteisinimas, naudojamas maždaug 16 proc. moterų. Be to, priešingai nei kai kurie kiti, šis gali būti naudojamas daug dažniau. Aišku, jei tuo piktnaudžiaujama, partneris gali susirūpinti dėl savo brangiosios alkoholio vartojimo įpročių.

„Negaliu su tavimi mylėtis, kai mačiau, kaip tu žiūri į kitas merginas paplūdimyje“

Fantastiškas būdas išvengti sekso, populiariai naudojamas apie 13 proc. moterų. Tačiau tokį priekaištą reikia naudoti atsargiai, nes taip labai lengva įsivelti į konfliktą, ypač jei vyras iš tiesų nenužiūrinėjo kitų merginų.

„Per daug nusvilau saulėje“

Pasiteisinimas naudojamas 11 proc. moterų. Baugina tai, kad moterys išties ilgai kaitinasi saulėje, tikėdamosis išvengti intymių santykių su savo partneriu. Vėlgi, pasiteisinimas veiksmingas, jei jis įtikinamas ir simptomai yra akivaizdūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyras

Vyras portretas
Man Priligy suveikia maždaug po 1,5val, tai jei noriu pakartojimo ir veliau- tai pats tas, nes puikiai suspėju :D Kad kažkaip kitaip neigiamai mane paveiktų, nepastebėjau ir aš.

Vyras

Vyras portretas
Mes savo bėdas irgi su Priligy'o pagalba sprendėme. Nepadėjo kitos priemonės- baigtavau ne ką vėliau. Prilygy prailgino lyt akto trukmę net kelis kartus, o ir seksas teikia didesnį malonumą, nei iki to.

atsargiai

atsargiai portretas
Po tokių pasiteisinimų vyras gali sukti kitur
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių