Šiuolaikinių vyrų bėda – sumažėjęs libido

  • Teksto dydis:

Šiuolaikinių vyrų bėda – sumažėjęs libido. Kaip remdamiesi australų sociologų tyrimais praneša „The Sydney Morning Herald“, kas šeštam vyrui troškimas užsiimti seksu gimsta vos kartą per mėnesį.

Tačiau reikia pažymėti, kad pusė apklausoje dalyvavusių vyrų prisimažino seksualinį geismą išgyvenantys kas dieną, o 25 proc. – 2-3 kartus per savaitę. 16 proc. stipriosios lyties atstovų tikino sekso užsigeidžią vos kartą per mėnesį ar dar rečiau.

Kitaip tariant, vidutiniškai kas šeštoje poroje seksualinę trauką dažniau išgyvena moteris.

Daugiau kaip pusė vyrų, kurie pasakojo apie pastaruosius šešis mėnesius sumažėjusią seksualinę trauką, skundėsi nuovargiu ir nuolat patiriamu stresu. Beje, šis faktas juos jaudino labiau nei santykių su partnere problemos, vaistų vartojimas ar ligos.

Tuo tarpu moterų sumažėjęs libido, kaip teigia tyrėjai, dažniausiai būna susijęs su nuovargiu ir vaiko gimimu. Pavyzdžiui, maitinančių krūtimi kūdikį arba menopauzės metu moterų organizme mažėja estrogeno kiekis

Tyrimo rezultatai teigia, kad dėl sumažėjusio libido vyrai jaučia gėdą, moterys gi jaučiasi nemylimos ir atstumtos.


Šiame straipsnyje: libidovyraiseksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktorija

Viktorija portretas
Vyrai dažnai nepripažįsta, kad turi kažkokių problemų, o ypač sumažėjusį libido. Nors visos problemos gali būti išspręstos. Paskaitykit: http://www.azuolynomedicinosklinika.lt/blogas/libido-stiprinimas.

pritariu seniui

pritariu seniui portretas
neturi bedos susirask moteri ir dar geriau apsivesk su ja....ir pamatysi tikraji jos veida ypac po vaiko gimimo :) ir dar teks su ja pagyvent jei myli savo vaika .....oi kiek daug visko suzinosi :)

Senis

Senis portretas
Vyrai problemų neturi ,moterys jas sukuria
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių