Mitas apie vaginalinį orgazmą paneigtas

  • Teksto dydis:

Pasirodo, dauguma moterų patiria seksualinio pobūdžio problemų dėl to, kad vis dar gaji nuomonė, jog egzistuoja vaginalinis orgazmas. Mokslininkai atliko keletą eksperimentų, kurie parodė, jog malonūs pojūčiai įsiskverbimo metu – mitas.

Mokslininkai teigia, kad malonių pojūčių, kuriuos lytiškai santykiaudama su vyru patiria moteris, nederėtų skirstyti į kategorijas. G taško stimuliavimas, vaginalinis ar klitorinis orgazmas – tai sudedamosios vieno moksliškai partvirtinto termino, apibūdinamo kaip „moters orgazmas“ dalys. Šis terminas tapatus „vyriškam orgazmui“, kurį irgi nelogiška skaidyti į kategorijas.

Tyrėjai paneigė mitą, kuris teigė, jog moteris gali patirti vaginalinį orgazmą varpai įsiskverbiant į makštį. Iš tikrųjų malonius pojūčius suteikia tik klitoris ir apie jį esantis erektilinis audinys.

Šis tyrimas, pasak jo autorių, įrodo, kad kiekviena moteris gali patirti orgazmą santykiaudama su vyru. Pagrindinė to sąlyga – aktyvus klitorio ir aplink jį esančio audinio stimuliavimas.

Be to tyrėjai pastebėjo sąsają tarp klitorio dydžio ir jo padėties ir to įtakos orgazmui. Dažniausiai moterų, kurioms sunku patirti orgazmą, klitoris yra mažas ir gana toli nuo vaginos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teip

teip portretas
Dienos Top 1 straipsnis. Nustelbia ir karą Ukrainoje

sexas

sexas portretas
O tai nuotraukoj jis čia ant kaklo klitorio ieško?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių