Jei vyras moka savimi rūpintis, seksualiniam gyvenimui amžiaus ribų nėra

Kalbant apie seksą, pabrėžiama jaunystė ir energija, tačiau seksualiniam gyvenimui amžiaus ribų nėra. Taip sako gydytojas Alvydas Unikauskas.

„Turint gyvenimo partnerį, norint būti sveikam, užsiimti seksu netgi būtina“, – tikina gydytojas.

Jo teigimu, apklausos rodo, kad 20 proc. žmonių, sulaukusių daugiau nei 65 metų, vis dar mėgaujasi seksualiniu gyvenimu ir jis daug kokybiškesnis nei jaunystėje. 

„Sulaukę 50 metų vyrai pirmą kartą pastebi, kad erekcija – nebe tokia. Pasitikėjimas savimi sumažėja ir vyrai galvoja, jog tai – erekcijos disfunkcija. Užvaldo baimė, įvairios mintys, visa tai paveikia vyrus“, – sako A. Unikauskas. 

Gydytojas pastebi, kad tokiu atveju vyrai skuba save nurašyti, tačiau impotencija – ne erekcijos sutrikimas tik vieną kartą ar kartais, o nuolatinė problema. Jo teigimu, 50 metų – amžius, kai vyrams atsiranda problemų lovoje. 

A. Unikauskas pabrėžia, kad iki 50 metų vyrams būtina rūpintis savo sveikata, tai padėtų išvengti problemų. „Užsiauginamas pilvas, dėl kurio mažėja testosterono kiekis, nes pilvo riebalai jį skaido ir tuo pat metu gamina estrogeną – moterišką hormoną. Kai vartojate viagrą, apeinate problemas. Tai – įrodymas, kad anksčiau savimi nesirūpinote“, – kalba gydytojas.

Plačiau – laidos „Klauskite daktaro“ ištraukoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rekomenduoju

Rekomenduoju portretas
Spedros buna vaistinese- rasti nesunku. Vartojant organizmui nedaroma zala, o potencijai teigiamas poveikis pasijaucia visada. Galima vartoti ir dazniau, nei iparastinius erekcija gerinancius vaistus, iki karto per para.

Modestas

Modestas portretas
Butent. Pagerinti pajeguma nesunku ir vyresniame amziuje. Pavyzdziui, vartojant Spedra erekcija pagereja per 15-30 minuciu, o poveikis jauciamas net iki 7 valandu. Gerti galima po 50-200mg.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių