Ir garbaus amžiaus žmonėms prireikia „Kamasutros“

  • Teksto dydis:

Psichologas Robertas Petruškevičius tikina, kad lietuviai pamažu nusimeta drovumo kaukę.

„Akivaizdu, kad per pastaruosius 20 metų gerokai pasikeitė Lietuvos visuomenės požiūris į intymius dalykus. Ypač jaunoji karta šioje srityje tapo daug laisvesnė ir atviresnė. Tai liudija tam tikros literatūros, portalų internete populiarumas ir panašiai. Ypač, mes, psichologai, tą jaučiame kalbėdami su žmonėmis apie jų problemas – pacientai dabar gana atvirai apie tai kalba, nori išspręsti savo bėdas“, - pastebėjo psichologas.

Kita vertus, žmonių santykių specialistas mano, kad mūsų šalyje dar nėra tiek laisvės, kiek Vakaruose.

„Praktiškai visose visuomenėse žmonių santykiuose jų poreikiai ir kartu problemos yra labai panašios. Manau, kad lietuvių susidomėjimas intymiais dalykais ir su tuo susijusiomis temomis yra labai panašus, kaip ir visur kitur. Tik tiek, kad pas mus žmonės gal yra labiau santūresni, mažiau apie tai kalba viešai, daugiau artimųjų, draugų rate ir tai – dažniausiai pajuokaudami, tarsi nerimtai“, - pasakojo R. Petruškevičius.

Nors priimta manyti, kad Lietuvoje visuomenė vis dar yra pakankamai konservatyvi, specialią akciją sugalvoję čiužinių pardavėjai tikina, kad tai  - tik mitas, kurį jie sugriovė labai greitai. Prekybininkai, perkantiems čiužinį dovanojo ir "Atostogų kamasutrą". 

„Nemaža dalis perkančiųjų, tarp jų ir vyresni žmonės, klausdavo ar tikrai gaus dovanų knygą apie kamasutrą, kai kurie nevengdavo su parduotuvių darbuotojais padiskutuoti, kuris gi čiužinys yra tinkamiausias seksui“, - įspūdžiais dalijosi  „Dormeo“ marketingo vadovė Lietuvoje Deiminta Noreikienė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt tennis shoes

mbt tennis shoes portretas
mbt ladies shoes Ir garbaus amžiaus žmonėms prireikia „Kamasutros“ | KaunoDiena.lt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių