Glamonės ir bučiai po sekso – tvirtų santykių pamatas

  • Teksto dydis:

Mokslininkai teigia, kad tai, ką žmonės daro iškart po sekso, turi didelės įtakos santykių raidai. Apsikabinimai ir buičiai po sekso – vienas laimingų santykių garantų.

Mokslininkai teigia, kad tai, ką žmonės daro iškart po sekso, turi didelės įtakos santykių raidai. Apsikabinimai ir buičiai po sekso – vienas laimingų santykių garantų.

Toronto universiteto mokslininkai, atlikę tyrimą nustatė, kad kai žmogus galvoja apie seksą, jis dažniausiai susikoncentruoja ties lytiniu aktus arba orgazmu. Tuo tarpu kiti sekso aspektai, tokie kaip glamonės, apsikabinimai, bučiai, malonūs pokalbiai yra daug svarbesni, jei pora nori, kad ją tenkintų santykiai.

Išvadas tyrėjai paskelbė, kai atliko 335 žmonių apklausą ir eksperimentą, kuriame 21 dieną dalyvavo 101 pora. Apklausoje dalyvavusieji teigė, kad po sekso jie vidutiniškai vienas kitam skiria 15 min. dėmesio. Po to eksperimento dalyvių buvo paprašyta skiriamo dėmesio laiką pailginti. Baigiantis eksperimentui poros buvo labiau patenkintos santykiais.

Mokslininkai taip pat nustatė, kad glamonės, bučiniai ir malonūs pokalbiai stiprino poros santykius, nepriklausomai nuo to, kaip dažnai ji užsiiminėjo seksu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paaiškinu

Paaiškinu portretas
Bučius – iš vytelių pintas arba iš siūlų megztas prietaisas su įgerkliu žuvims gaudyti. Buvo viengerkliai arba dvigerkliai bučiai. Kaišiadorių muziejaus archyvas. B. 445. Žižliauskaitė L. Tautosaka. Etnografinių daiktų paaiškinimai. 2004 m. L. 29;

dvigubiems beraščiams

dvigubiems beraščiams portretas
Pavadinime - bučiai, straipsnyje - buičiai... O kur bučkiai?

bučiai?

bučiai? portretas
kas tie bučiai,gal galima sužinoti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių