Būdai, kuriais dar labiau sužavėsite mylimąją

  • Teksto dydis:

Ne veltui sakoma, jog meilė yra pasaulio variklis. Kiekvienas norime būti mylimas ir gerbiamas, tačiau visų pirma reikia išmokti vertinti kitus ir tada visas gėris grįš su kaupu. Mielieji vyrai, kreipiamės į Jus ir pateikiame sąrašą, kuris padės užkariauti dar didesnes mylimosios simpatijas.

Ne veltui sakoma, jog meilė yra pasaulio variklis. Kiekvienas norime būti mylimas ir gerbiamas, tačiau visų pirma reikia išmokti vertinti kitus ir tada visas gėris grįš su kaupu. Mielieji vyrai, kreipiamės į Jus ir pateikiame sąrašą, kuris padės užkariauti dar didesnes mylimosios simpatijas.

1. Tegu mylimoji už Jūsų jaučiasi kaip už tvirtos sienos. Saugokite ir ginkite ją.
2. Nevenkite sakyti nuoširdžių komplimentų, jie tikrai pakels nuotaiką.
3. Sėdėdamas šalia švelniai glostykite jos plaukus.
4. Jei miegate ne kartu, būtinai atsiųskite žinutę ir palinkėkite labos nakties.
5. Elkitės džentelmeniškai ir niekada neatsisakykite padėti.

6. Geras Jūsų kūno kvapas ypač žavi!
7. Linksmos veido išraiškos net blogiausiomis akimirkomis pakels brangiajai nuotaiką.
8. Priminkite, kaip karštai ją mylite. Tačiau atminkite, jog gražiausi žodžiai jokiu būdu neprilygs kilniems darbams.
9. Merginoms patinka, kai erotinės Jūsų fantazijos virsta realybe, todėl nebijokite jų išsakyti garsiai.
10. Niekada nenustokite stebinti, daryti malonių ir netikėtų staigmenų.

11. Atminkite jums abiems svarbias datas, tokias kaip draugystės ar vestuvių metinės ar kiti įsiminti įvykiai.
12. Nepamirškite romantikos, jaukių pasisėdimų prie žvakių. Galbūt romantiką suprantate visiškai nestandartiškai ir turite tik Jums būdingų būdų? Puiku, tik jokiu būdu jų nepamirškite.
13. Nusprendėte imtis gudrybės ir nekaltai pameluojate mylimajai, tačiau ji akimirksniu Jus pričiumpa? Nesijaudinkite, nesate toks blogas, kaip gali pasirodyti. Pagirtina, kad nemokate meluoti.
14. Nebūkite šaltas it ledas, juk visi turime savo jautriąją pusę. Nesigėdykite demonstruoti jausmų, merginos vertina nuoširdžius, emocijų neslepiančius vyrus.

15. Bučiuokite mylimosios kaktą, net jeigu kas nors ir sakys, jog tai senamadiška, nekreipkite dėmesio. Tai pats didžiausias meilės ir globėjiškų jausmų demonstravimas.
16. Net jei negalėtumėte savęs pavadinti geriausiu virtuvės šefu, tačiau nepabijokite ir išmėginkite jėgas virtuvėje. Net jei patiekalas nesigaus toks, kokio tikėjotės, mylimoji be abejo liks patenkinta Jūsų pastangomis.
17. Priverskite ją nuolat jaustis mylima ir geidžiama.
18. Netikėtai sulaukėte pakvietimo vakarą praleisti vyriškoje kompanijoje? Žinoma, neatsisakykite šios galimybės, tačiau kartais prisijungti pakvieskite ir savo merginą, nesvarbu, jog planavote visą vakarą žaisti kompiuterinius žaidimus.
19. Stebinkite netikėtomis dovanomis. Žinoma, meilės ir šiltų jausmų už pinigus nenusipirksite, tačiau išlaidauti visai nebūtina. Tam kuo puikiausiai tinka dėžutė saldainių, bilietai į kiną ar gėlių puokštė. Svarbiausia nuoširdumas.

Nors kiekvienas turime savų keistenybių, tačiau kai iš tikrųjų įsimylime - viskas atrodo ne taip jau blogai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patinas

patinas portretas
...Nepamirškite laiku sumokėt alimentų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių