Ar įmanoma patirti orgazmą sportuojant?

Neseni tyrimai, kuriuos atliko Indianos (JAV) universiteto mokslininkai įrodė, kad atliekant fizinius pratimus patirti orgazmą yra realu.

Pasirodo, tam tikri fiziniai pratimai gali suteikti moteriai seksualinį pasitenkinimą. Mokslininkų atliktoje paklausoje dalyvavo daugiau kaip 500 moterų. Dauguma jų prisipažino išmokusios patirti orgazmą dar vyresnėse mokyklos klasėse, kai per fizinio lavinimo pamokas lipdavo virve. Kitos gi sužinojo apie „sportinį orgazmą“ visiškai atsitiktinai sportuodamos klube. Beje, moterys prisipažino, kad patyrė ne tik malonumą, bet buvo ir gerokai sutrikusios.

Pasak mokslininkų moterys orgazmą patiria dėl to, kad treniruojant tam tikras raumenų grupes, daugiau kraujo priteka į dubens organus, preso ir klubų raumenys įsitempia. Teigiama, kad sportuojat patiriamas net ir stipresnis orgazmas nei lytinio akto metu.

Be to, mokslininkai įrodė, kad orgazmą lengviausia patirti užsiimant joga, treniruojant preso raumenis, minant dviratį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
rimtas dalykas, paciai taip buvo sporto salei... :D

ECH

ECH portretas
Manau, kad sitam rasi netojui galvoj orgazmas ,todel ir sapalioja niekus.

vasia

vasia portretas
"kai per fizinio lavinimo pamokas lipdavo virve" tai krisdavo, kaip lapai nuo tos virves :DDD Vyrai labiau patirs zedami i tokias sportuojancias, nei jos laipiojancios
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių